Kurucu Genel Başkanlığı’nı Murat Şahin’in yaptığı Milli Beka Hareketi, Türkiye genelinde örgütlenme çalışmalarına devam ediyor. Düzce İl Başkanlığı’nın açılışını yapmak üzere Düzce’ye gelen Milli Beka Hareketi Genel Başkanı Murat Şahin, açılış öncesinde İl Başkanı Ümit Başel ve yönetimi ile bir araya gelerek, örgütlenme çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Şahin ardından Azmimilli mahallesinde bulunan İl Başkanlığı binasının açılışını gerçekleştirdi. Açılış Törenine Cumayeri Belediye Başkanı Mustafa Koloğlu, Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol Şahin ve Milli Beka Hareketi yöneticileri katıldı.

Törende konuşma yaşan Milli Beka Hareketi Genel Başkanı Şahin, Millet İttifakına sert eleştirilerde bulundu. Milli Beka Hareketi olarak her zaman Cumhur İttifakının yanında yer alacaklarını kaydeden Şahin, “Milli Beka Hareketi devlet ebed müddet çizgisinde, devlet ve güvenlik güçlerinin yanında iki koca reisin emrinde, Cumhur ittifakının Yılmaz destekçileri olarak, şahadete yürüyen bir hareket. Geçmişte olduğu gibi bugün ve yarın da ülkemizin beka sorunu olacaktır ve yine her zaman olduğu gibi devletin bekası için canlarını seve seve verecek olan sayısız milli neferler de olacaktır. Bizler bu ülkenin birlik ve beraberliği için yola çıkmış gönüllü bir orduyuz. Devletin bize ihtiyacı yoktur ancak bizim devlete ihtiyacımızın olduğunun bilincindeyiz. Hareketimizin 32 ülke başkanlığı 73 il ve 386 ilçe başkanlığı ile 700 bin üyesi ile meydanlardadır. Milli Beka Hareketi olarak devletimizin tüm kurumlarının bir numaralı destekçisi olduğumuzu tüm devlet büyüklerimize arz ederiz. Aziz Türk Milleti dün olduğu gibi bugünde dualarla dimdik ayaktadır ve ayakta kalacaktır. Her zaman Recep Tayyip Erdoğan ve Devlet Bahçeli’nin her daim destekçileriyiz” ifadelerini kullandı.

HABER: Savaş ARI