Eski Başbakan Yardımcısı Ali Babacan'ın liderliğinde kurulan Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA), Düzce ve ilçelerindeki teşkilatlanma çalışmalarını sürdürüyor. Temmuz ayında Murat Caymaz’ın DEVA Partisi Düzce İl Başkanlığı görevine getirilmesinin ardından çalışmalar hızlandı.

23 Eylül’de partinin il yönetimi ilçe başkanlığı görevlerini yürütmek için Gölyaka'da Necmettin Canoğlu, Cumayeri'nde ise Yavuz Keleş kurucu ilçe başkanı olarak görevlendirdi. Bugün itibariyle de DEVA Partisi Akçakoca Kurucu İlçe Başkanlığı görevine Gönül İnceoğlu İşgören getirildi.

Uzun yıllar AK Parti çatısı altında siyaset yapan ve 2015 Genel Seçimleri’nde AK Parti’den milletvekili aday adayı da olan Gönül İnceoğlu İşgören, siyasi yaşamına DEVA Partisi’nde devam etme kararı aldı.

DEVA Partisi İl Başkanı Murat Caymaz’dan yetki belgesini alan Gönül İnceoğlu İşgören’in, önümüzdeki günlerde ilçe teşkilatını oluşturacağı öğrenildi.

“ELİMİZİ TAŞIN ALTINA KOYMAYA KARAR VERDİK”

Görevlendirme sonrası sosyal medya hesabından açıklama yapan İşgören, “Allahım utandırmaz inşallah.Çok uzun uzun görüşmelerden sonra, aklına ve de dürüstlüğüne inandığımız insanlarla birlikte olmaya, ülkemiz için elimizi taşın altına koymaya karar verdik” ifadelerini kullandı.

DEVA Partisi Yığılca İlçe Başkanı da belli oldu. Ercan Keskin, yetki belgesini alarak görevine başladı.

HABER: Mehmet GÜNESEN