Cumhuriyet Halk Partisi Düzce İl Başkanı Haluk Demir karantinadan çıktı. Bir süre önce Covid-19 testi pozitif çıkan İl Başkanı Demir, çekilen tomografi filmi sağlıklı olunca evinde karantinaya alınmıştı. 14 günlük karantina süreci içinde ilaç tedavisi uygulanan Demir’in süre sonunda yapılan ikinci Covid-19 testi negatif çıktı.

Karantinayı deldiği yönünde emniyete şikayet edilen ancak bu iddiaları yalanlayan CHP İl Başkanı Demir, yaptığı açıklamada, karantina süreci içinde pandemi kurallarına hassasiyetle uyduğunu ifade etti.

CHP İl Başkanı Haluk Demir, “Covid vakasını sağlıklı bir şekilde atlattım. Bu süre içinde sağlığımla ilgilenen sağlık personeline ve ilgilerini eksik etmeyen herkese teşekkür ederim. Dünyanın her bölgesinde korona virüsüne ilişkin tedbirler alınıyor, gelişmeler yakından takip ediliyor. Sosyal ve ekonomik hayatın gerekliliği olarak insanlar hareket halindeler. Salgından korunmanın en basit yöntemi maske kullanımı ve sosyal mesafe kurallarına dikkat etmektir. Bu tedbirlere uyulduğu müddetçe salgından kendimizi koruyabiliriz.” ifadelerini kullandı.

HABER: C.ÜSTÜNER