3. Lig 4. Grup, 25. haftada kıyasıya mücadelelere sahne olacak. 10 Mart Çarşamba günü oynanacak karşılaşmalarda şampiyonluğa ve küme düşme aşamasına daha da yaklaşıldığı için takımlar her hafta daha fazla mücadele ediyor.

Geçtiğimiz hafta temsilcimiz Düzcespor, Karaköprü Belediyespor karşılaşmasından 2-1’lik galibiyetle ayrılarak bu hafta evinde Bursa Yıldırımspor’u üst düzey moral ve motivasyon ile ağırlayacak. Bayrampaşaspor, geçtiğimiz hafta 52 Orduspor mağlubiyetinin ardından bu hafta grubumuzun düşme potasında yer alan ekiplerinden olan Sultanbeyli deplasmanına konuk oluyor.

Son maçında Siirt İl Özel İdaresine 2-1’lik skorla mağlup olan Sultanbeyli evinde ağırladığı Bayrampaşaspor’dan 3 puan almayı hedefliyor. Oynadığı son 5 maçta mağlubiyet yüzü görmeyen Aksaray Belediyespor bu hafta evinde Silivrispor’u ağırlıyor. Modafen’den aldığı 3-0’lık mağlubiyeti telafi etmek için sahaya çıkacak olan Kırıkkale B.A. bu hafta grubumuzun son sırasında bulunan ve aynı zamanda sürpriz bir takım olan Muğlaspor’u evinde ağırlıyor.

Geçtiğimiz haftayı attığı 3 golle 3 puan alarak kapatan Modafen, bu hafta 4 haftadır rakiplerine sadece 1 puan veren Kozan’ı evinde ağırlıyor. Kozanspor 4 maçtır üst üste çıktığı müsabakalardan beraberlikle ayrılıyor.

Geçtiğimiz hafta evinde Aksaray’dan aldığı 1-0’lık mağlubiyetle şoka uğrayan Adıyamanspor bu hafta Bergama Belediyespor deplasmanına konuk oluyor. 2 haftadır çıkışını sürdüren 52 Orduspor, 5 haftadır galibiyet yüzü göremeyen K. Karaköprü Belediyespor’u evinde ağırlıyor. Haftanın son karşılaşmasında ise 3 haftadır galibiyeti unutan 1954 Kelkit, geçtiğimiz haftayı 2-1’lik Sultanbeyli galibiyetiyle kapatan Siirt İl Özel İdaresi’ni evinde ağırlıyor.

HABER: F. UÇAR