AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin, AK Parti Düzce Milletvekili Fahri Çakır ile birlikte bugün Kaynaşlı ilçesinde bir dizi ziyaretlerde bulundu. İlk olarak esnaflar ile bir araya gelen Keskin ve Çakır, ardından, sosyal medya üzerinden A Milli Kadın Voleybol Takımı ile ilgili yaptığı paylaşım nedeniyle MHP’den ihraç edilen Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol Şahin’i makamında ziyaret ettiler.

“Kaynaşlı’daki çalışmaları masaya yatırdık…”

Daha önce AK Parti’den teklif aldığı yönünde açıklayan Şahin’e yaptıkları ziyaret ile ilgili Öncü Haber Merkezine açıklamalarda bulunan Keskin, “Kaynaşlı ilçesinde devam eden ve hayata geçirilen projeleri ve yatırımları masaya yatırdık. Kaynaşlı halkımızın, sorunları ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Biliyorsunuz, Kaynaşlı insanına en iyi hizmetleri götürmek iktidar partisi olarak bizim görevimiz” dedi.

“Biz AK Parti’nin Düzce’de ilk kurucularıyız…”

Başkan Şahin’in ilçeye düzenledikleri ziyaret sırasında kendilerini çok iyi ağırladığını kaydeden Keskin, “Kendisine çok teşekkür ediyorum. Bizi çok iyi ağırladı. Zaten Birol Şahin İlk kurucu Kaynaşlı ilçe başkanımız, Fahri Çakır vekilimiz AK Parti’nin ilk kurucu İl Başkanı, ben de ilk kurucu üyelerinden birisiyim. Yani bu anlamda aramızda çok iyi bir dostluk var Birol Başkanla” şeklinde konuştu.

“Birol Şahin partimize geçmek isterse, bu talebi değerlendirilir”

Öncü Haber muhabirinin, Birol Şahin’in daha önce AK Parti’den teklif aldığı açıklamasını hatırlatması üzerine Keskin, “Bizim böyle bir talebimiz olmadı Birol Başkana, kendisinin de bize böyle bir talebi olmadı. Biliyorsunuz, biz Cumhur İttifakı ile birlikte hareket ediyoruz. Birol Başkan burada seçimlere, Cumhur İttifakının diğer ortağı MHP ile seçimlere girmişti. Bizim kendisine o dönemde kendisine böyle bir teklifte bulunmamız doğru olmazdı. Ama Birol Şahin şu anda bağımsız bir Belediye Başkanı, bu yüzden kendisinin partimize geçme gibi bir talebi olursa, bu konu partimizin genel kurulları tarafından değerlendirilir. Kendisini çok başarılı bir Belediye Başkanı olarak görüyorum. Çünkü sürekli halkın içinde, çalışmaların başında, Kaynaşlı için gece – gündüz çalışıyor” diye konuştu.

HABER: Savaş ARI