Düzce’de kuvvetli sağanak yağışla birlikte taşan dereler, geride büyük bir hasa bıraktı. Selde meydana gelen hasarın izlerinin silinmesi için Düzce Valiliği koordinesinde, Düzce Belediyesi, İl Özel İdaresi ve AFAD başta olmak üzere, devletin tüm kurumları, çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Kurban Bayramını AK Parti teşkilatları ile birlikte sahada geçiren AK Parti İl Başkanı Mustafa Keskin, İl Genel Meclisi Başkanı Çiğdem Günal ile birlikte Kaynaşlı ilçesine bağlı Darıyeri Hasanbey Köyü Dip Mahallesinde sel sularından ağır hasar alan köprüyü inceledi.

İncelemelerinin ardından açıklamalarda bulunan Keskin, sel felaketinin yaralarının sarılması için, devletin tüm kurumları ile birlikte çalışmalara devam ettiklerini söyledi. Sel felaketi nedeniyle ortaya çıkan tahribatın giderilmesi için Ankara’dan da büyük destek gördüklerinin altını çizen Keskin,  “Darıyeri Hasanbey Köyü Dip mahallesi'nde selden hasar gören köprüde incelemelerde bulunduk. Afetin izlerini silmeye, yaraları sarmak için çalışmaya devam ediyoruz” açıklamalarında bulundu.