Ak Parti Düzce Milletvekili İbrahim Korkmaz, Çay TV’deki 25.Saat programına konuk oldu. canlı olarak yayınlanan programda Milletvekili Korkmaz, Düzce sosyo-ekonomisi ve Düzce gündemine ilişkin açıklamalarda bulundu.


Korkmaz, “Eko turizmin merkezi haline getirmeyi planlıyoruz. Kardüz yaylasının güzelliğinin Uludağ da ne Kartepe’de başka yerde göremezsiniz. Düzce’de birçok etnik kültürü bulabilirsiniz. Kültür mozaiğini içinde bulundurur ama en ufak bir sıkıntı yaşamıştır. Mükemmel bir uyum içindendir.”dedi.

 

Gazze'ye insani yardım götüren Mavi Marmara gemisinde yer alan Korkmaz, programda yaşadıklarını bir kez daha anlattı.

 

Korkmaz, “Biz ne İsrail ne Amerika askerlerinin önünde diz çökemezdik. Bu yüzden diz çökmedik direndik. İsteseydik öldürürdük onların silahları bizim elimize geçti. Derdiniz insan öldürmek değil, kendimizi korumaktı. İsrail katildir ve öldürür. İsrail’de insanlığın zerresi yoktur. Tarihine baktığınızda görürsünüz. Bunlar silahsızlara karşı kahramandır. O gemi siyasilerin alınmadığı Sivil toplum örgütlerinin gemisiydi.“dedi.


Korkmaz, Gemide Ak Partili milletvekillerinin olduğu iddialarının ise Cemaat tarafından Ak Parti’yi sıkıntıya sokmak için ortaya atıldığını söyledi. Korkmaz, Mavi Marmara gemisindekilerin şehit değil bile bile ölüme giden insanlar olduğunu söyleyen Feytullah Gülen’i de sert bir dille eleştirdi.


Yaşanan olay sonrası Feytullah Gülen’e yaptığı ziyarette sordukları iki soruyu anlatan Korkmaz, “ilk soru Mit olayını nasıl değerleniyorsunuz, ikinci soruda bu olaydan sonra ak parti-cemaat ilişkilerin seyri nasıl olacaktı. Birinci soruya geniş geniş cevap verdi ve Gülen, “bizim kardeşler otoriteden bağımsız bir işe kalkışmışlar. Yargı ve emniyetten bahsediyor. Başbakanın haberi olmamış keşke haber verselerdi. Hakan fidan da geleceğe matuf düşünceleri olsa gerek sayın başbakana farklı aktardı. Başbakanda çok sinirlendi bizim arkadaşlarımızı dağıttı. Devlettir yapar. Biz kimiz ki? Ak parti ilişkilerine ise devleti aileden bugüne kadar geçen sürede Müslümanların yakaladığı en iyi dönem bu dönemdir. Bu dönemden çok güzel istifa ettik ediyoruz da… Bunların zayi olmasına müsaade etmeyiz “dedi. “Eğer fitne ayyuka çıkarsa birileri ak parti cemaat arası bozuldu derse, bunu engellemek için uçağa biner başbakanımıza gider kucaklar bağlılığı bildiririm.” Dedi fitne bu değil midir, ayyuka çıkmadı mı? Neredesin? Kalkar gelir adam adam gibi lafının arkasında durursun. Alçakları def edersin. “diye konuştu.

 

Haber;S.Kaşkır