2019 Genel seçimlerinde MHP’den Gümüşova İl Genel Üyesi olarak seçilen ve geçtiğimiz aylarda parti tüzüğüne aykırı davrandığı için İl Başkanı İlhami Caboğlu tarafından görevden alınan Murat Çağlar, resmen İYİ Partili oldu.

İYİ Parti İl Başkanı Yunus Özay Er ve Parti yöneticileri ile birlikte İYİ Parti Genel Merkezi’ne giden Murat Çağlar’a parti rozetini Genel Başkan Meral Akşener taktı.  Konu ile ilgili konuşan Murat Çağlar , “ Düzce’de hizmet üretme, şehrin her bir yanına değer katma noktasında planlı ve azimli bir şekilde çalışan ve uzun zamandır da büyük bir beğeni ve takdir ile takip ettiğim İyi Parti Düzce Teşkilatına üye olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Teşkilatımız ile hemşehrilerimiz için hizmet üretecek çalmadık kapı bırakmayacağız “ dedi.

İyi Parti Gümüşova İlçe Başkanı Ramazan Özdemir ise “ Yıllarca birlikte siyaset yaptığım arkadaşım ile İyi Parti çatısı altında tekrar bir araya gelmekten Gümüşova Teşkilatı olarak büyük mutluluk duyuyoruz. Bu mutluluğu çok çalışarak hemşehrilerimiz ile de paylaşacağız. Murat Bey’in aramıza katılması Gümüşova ve tüm Düzce için hayırlara vesile olsun inşallah “ diye konuştu.

İl Genel Meclisi üyesi Murat Çağlar’ın partiye katılımı ile alakalı açıklama yapan İl Başkanı Yunus Özay Er,  “Çalışan ve üreten bir teşkilatız. Murat Bey’in aramıza katılması ile bu üretkenliğimiz kentin tamamında daha da artacak. Bu üyelik vesilesi ile hem çok değerli bir siyasetçiyi teşkilatımıza kazandırdık hem de çok önemli bir eksiğimizi daha tamamlamış olduk. Destekleri için genel başkan yardımcımız Sayın Ümit Dikbayır’a, Sayın Koray Aydın Bakanımıza ve üyeliği bizzat rozet takarak şereflendiren genel Başkanımız Meral Akşener’e şükranlarımızı sunuyoruz. Murat Çağlar Bey’e de aramıza hoş geldiniz diyoruz. Teşkilat olarak çok çalışıyoruz ve şehrimiz için çalışmaya ve yeni katılımlar ile güçlenmeye de devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

HABER: Savaş ARI