Bugün partinin il binasında yapılan MHP’nin Ramazan Bayramı bayramlaşma programına partililer yoğun katılım sağladı.MHP İl Başkanı İlhami Caboğlu’nun ev sahipliğinde yapılan bayramlaşma programına AK Parti İl Başkanı Mustafa Keskin, MHP'li Belediye Başkanları, MHP Belediye Meclis ve İl Genel Meclis Üyeleri, MHP Düzce teşkilatları Ülkü Ocakları mensupları ile partililer katıldı.

“Amerika Cumhurbaşkanımızı indirmek için muhalefet partilerini kullanıyor”

Bayramlaşma töreninde konuşan MHP İl Başkanı İlhami Caboğlu’nun gündeminde Millet İttifakına bağlı muhalefet partileri vardı. Muhalefet partilerini sert sözlerle hedef alan Caboğlu, Amerikan’ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı indirmek için Millet İttifakını kullandığını öne sürdü.

Caboğlu, “Biz bölgede lider Türkiye olalım, güçlü Türkiye olalım gayreti içerisinde çalışmalarımız varken, nasıl Sayın Cumhurbaşkanımızı nasıl iktidardan indiririz? Gayreti içerinde olduklarını da görüyoruz.  Bizim hedefimiz bölgede güçlü Türkiye iken, kendilerinin hedefinin ne olduğunu sizlerin takdirine sunuyorum. Biliyorsunuz Amerika Birleşik Devletlerinde bir seçim oldu. Ben kendisine bidon diyorum, seçimlerde bir cümlesi vardı. ‘Türkiye’de darbe ile olmayan, askeri kalkışmalarla olmayan işi Osmanlı’nın döneminde başlayan Siyonizm ve emperyalizm ile yani Türkiye sınırlarımız içindeki işbirlikçilerimizle Cumhurbaşkanını iktidardan indireceğiz’ ben bu sözü sizlere hatırlatmak istiyorum. Sizin takdirinize de sunmak isterim ki; Türkiye’de ki işbirlikçilerinin kim olduklarını kendi söylemleri ile kendilerini ele verdiği bir dönemi yaşıyoruz. Rusya ve Ukrayna ile yapılan bir savaşta, hiçbir şekilde gündemde yokken, bütün Amerikan’ın, bütün Avrupa’nın unuttuğu S-400 füzelerini kimin gündeme getirdiğini size buradan tekrar hatırlatmak istiyorum. İnanın zor bir süreçten, zor bir zamandan geçiyoruz” diye konuştu.  

“Siyonizm’in hizmetçisi olacaksanız ülkücülükten bahsetmeyin”

“Biz Milliyetçi, Ülkücü irade olarak hiçbir zaman siyasi düşünmedik, siyasetten hiçbir zaman bir beklentimiz olmadı, olmayacakta” diyen Caboğlu, şu ifadelere yer verdi:

“Bizim tek derdimiz var! Bizim tek derdimiz vatan. Bizim tek derdimiz bölgede lider ülke olmak. Bizim derdimiz bu iken, bizim dava mensubumuz olup, farklı yerlerde siyasi anlamda mesai harcayanlara da buradan bir mesaj göndermek isterim. Eğer sizin derdiniz vatansa, sizin derdiniz bu camianın taşıdığı hassasiyetlerse siyaset yapacağınız yer burasıdır. Eğer sizde Siyonizm’in ve emperyalizmin hizmetçisi olacaksanız lütfen ülkücülükten bahsetmeyin.”