Düzce Belediye Meclisi Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Grup Başkanvekili Ercan Katırcıoğlu, Yeşil Düzce Derneği kamuoyuna tanıtıldığı basın toplantısında Ramazan ayının 15.gününden itibaren trafiğe kapatılacak olan İstanbul Caddesi hakkında konuştu.

İstanbul Caddesinin trafiğe kapatılmasıyla ilgili olarak meclis üyesi olarak bizim bilgilerinin olmadığını söyleyen Katırcıoğlu, sert sözlerle düşüncülerini şöyle ifade etti:
“Düzce’de biliyorsunuz ‘Biz’ anlayışı yok. ‘Ben’ anlayışı var. ‘Ben yapıyorum’ mantığıyla adım atıyorlar var. İstanbul Caddesinin trafiğe kapatılması önümüzdeki günlerde Düzce’ye nasıl bir sonuç getirir bilemiyoruz. Bu gibi işlerde akıllı ve deneyimli politikacılar halkın görüşüne başvururlar ve çıkacak sonuca göre adım atılırdı. Ancak atılan adımın nasıl bir sonuç getireceğini bilmiyoruz. Mehmet Akif Caddesi bir örnektir. Cadde tek yöne döndürüldü arkasından ‘trafik kaldırmıyor’ denilerek tekrar çift yöne döndürüldü. Önümüzdeki günlerde ‘İstanbul Caddesinin trafiğe kapatılması bir hataydı’ denilerek geri adım atılırsa bunun bedelini ve vebalini kim ödeyecek. Çok anlayabilmiş değiliz.”