Yeni Tip Covid – 19 salgınında Türkiye’nin normalleşme Sürecinin girmesinin ardından, AK Parti İl Başkanı Mustafa Keskin Başkanlığında ve Çilimli Belediye Başkanı Muhsin Yavuz’un ev sahipliğinde ilk Belediye Başkanları Toplantısı yapıldı. Toplantıya AK Parti Mustafa Keskin ve Çilimli Belediye Başkanı Muhsin Yavuz’un yanı sıra, Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Gölyaka Belediye Başkanı Yakup Demircan, Boğaziçi Belediye Başkanı İbrahim Ercan ve Beyköy Belediye Başkanı Osman Kılıç Katıldı.

Toplantıda Belediyelerin çalışmaları ve projeleri hakkında bilgi alan İl Başkanı Keskin, bugüne kadar yaptıkları hizmetlerden ötürü Başkanlara teşekkür etti.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Çilimli Belediye Başkanı Muhsin Yavuz, “İl Başkanımız Mustafa Keskin’in riyasetinde, Belediye Başkanları toplantısını ilçemizde icra ettik. Belediye çalışmaları ve pandemi süreci ile ilgili fikir alışverişin de bulunduğumuz toplantıya katılan İl Başkanımız Sayın Mustafa Keskin’e, Sayın Bakanımız Düzce Belediye Başkanımız Faruk Özlü’ye ve Belediye Başkanlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.