AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin, İl Yönetim Kurulu Üyesi Musa Birdal ve AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Gönül Asuk, bugün Anneler Günü dolayısıyla ziyaretler gerçekleştirdi. AK Parti heyeti ziyaretlerine, İl Kadın Kolları Başkanı Gönül Asuk’un annesi Zehra Ekiz’in anneler günü’nü kutlayarak başladı.

İl Başkanı Keskin, annesi Sabriye Keskin’i ziyarette bulundu, anneler günü’nü tebrik etti, ardından annesiyle beraber aynı apartmanda komşu olan CHP Düzce İl Başkanı Semih Cemşit’in annesi Hadiye Cemşit’e sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi.

Ziyarette annesinin hayır duasını alan Keskin, “Bugünlere gelmemdeki en büyük pay sahiplerinden birisi olan değerli annemi Anneler Günü vesilesiyle ziyaret ettim, hayır duasını aldım. Annemle, aynı apartmanda komşu olan Hadiye teyzemi de ziyaret ederek elini öptüm bu anlamlı günde kendime vazife bildim. Annelerimiz iyi ki varlar, Rabb'im eksikliklerini göstermesin.” İfadelerinde bulundu.

HUZUR EVİNDEKİ YAŞLILARLA TEK TEK SOHBET ETTİ

AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin, Kadın Kolları Başkanı Gönül Asuk ve partililerle birlikte Neriman Çilingir Huzur Evini ziyaret etti.

Huzur evi sakinleri ile sohbet eden Keskin, yaşlı annelere çiçek hediye ederek Anneler Günü’nü kutladı. Huzur evindeki yaşlı annelerle tek tek ilgilenen Keskin, “Anneler Günü vesilesiyle Neriman Çilingir Huzur Evi’ndeki değerli büyüklerimizi ziyarette bulunduk, ellerini öperek hayır dualarını aldık. Annelerimizin yüzünü bir nebze olsun güldürebildiysek ne mutlu bizlere. Her zaman kalbimizdesiniz. Sizleri çok seviyoruz.” İfadelerine yer verdi.