AK Parti Düzce Şubat ayı Daraltılmış İl Danışma Meclisi Toplantısı gerçekleştirildi. İl Başkanı Mustafa Keskin’in başkanlık ettiği toplantıya AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı ve Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, Düzce Milletvekili Fahri Çakır, Amasya Milletvekili ve Düzce Koordinatörü Hasan Cilez, Karadeniz Bölge Koordinatörü Murat Büyükçe ile il, ilçe, kadın ve gençlik kolları teşkilatları, belediye başkanları ile il genel ve belediye meclis üyeleri katıldı.

İl genelindeki çalışmalar masada…

AK Parti teşkilatlarının il genelinde yürüttüğü çalışmaların masaya yatırıldığı toplantıda yapılması planlanan projeler ve yol haritaları da değerlendirildi. Ayrıca vatandaşın görüş ve talepleri de değerlendirildi.

Başkan Ercan çalışmalarını anlattı

Toplantıda İYİ Parti Düzce Teşkilatı tarafından Şekerpınar Mahallesi’ne yapılan parke taşı yardımında  ‘Belediye talep etti’ açıklamasıyla gündeme gelen ve iddiaları yalanlayan Boğaziçi Belediye Başkanı İbrahim Ercan da belde gelenindeki çalışmaları hakkında partilileri bilgilendirdi.

‘Milletimizin umutlarını yeşertmeye devam edeceğiz’

Toplantının ardından AK Parti İl Başkanı Mustafa Keskin, “Gayreti ve azmiyle kutlu davamız için elini taşın altına koyarak bizlerle yol yürüyen, milletimizin derdiyle dertlenen her bir teşkilat mensubumu dava arkadaşıma minnettarım. Düzce için hep birlikte daha çok çalışacak, milletimizin umutlarını yeşertmeye devam edeceğiz.” açıklaması yaptı.

Keskin, eski il başkanlarıyla poz verdi

Keskin, toplantıya katılan partisinin eski il başkanları Hikmet Keskin ve Mustafa Yılmaz ile de çektirdiği fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşıp, “Geçmiş dönem İl Başkanlarımızla beraber günün anısına... AK Parti bir vefâ hareketidir. Bu kutlu davaya hizmet eden, emek veren herkesten Allah razı olsun.” notu düştü.

HABER: Mehmet GÜNESEN