Düzce eski Belediye Başkanı İsmail Bayram döneminde AK Parti'den belediye meclis üyesi seçilen Av. Funda Hiçyılmaz'ın parlak dönemi bir grup akademisyenin terör yanlısı bildirisine destek çıkması ile sona erdi.

Tarihler 2016'nın ocak ayını gösterdiğinde dönemin İl Başkanı Hikmet Keskin çok sert bir basın açıklaması ile Hiçyılmaz için ihraç sürecinin başladığını duyurdu.

Çok geçmeden disiplin kurulunun aldığı kararla partiyle ilişiği kesilen Hiçyılmaz, sanki AK Parti davasında yer almamış gibi bir tutum sergilemeye başladı.

Sosyal medya hesaplarından ana muhalefetten bile daha muhalefet paylaşımlar yapmaya çekinmeyen eski AK Partili avukatın bu 'U' dönüşü iktidar cephesinde tepkiyle karşılandı.

Düzce'deki çok sayıda AK Partili Hiçyılmaz ile selamı sabahı kesti. Parti Lideri ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için dahi çirkin eleştiriler sıralayan Hiçyılmaz'ın halen mevcut İl Başkanı Mustafa Keskin'in avukatlığını üstlenmesi ise partililer arasında "AK Parti düşmanından başka avukat mı kalmadı?" serzenişlerinin yükselmesine neden oldu.

Özellikle AK Parti'nin yenilenme ve güçlenme olarak nitelediği kongre sürecinde birlik- beraberliğin daha anlam kazanması yönetimin emanet edileceği isimlerin çok sık bir elekten geçirileceğinin işareti olarak yorumlandı.

İLGİLİ HABER: "HİÇYILMAZ DİSİPLİNE SEVK EDİLECEK"