AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, Merkez İlçe Başkanı Hakan Kuşçuoğlu ile birlikte parti binasında basın toplantısı gerçekleştirdi.

Bayram sonrası kongre süreci başlayacak
Keskin, ramazan bayramından sonra teşkilatlarda kongre sürecine girileceğini dile getirerek delege seçimi, ilçe ve il kongreleri yapılacağını belirtti.

Tasarruflar genel merkeze ait
Keskin, yeni dönemde Düzce’de belediyelerde ve teşkilatlarda radikal değişiklik bekleyip beklemediğiyle ilgili yöneltilen soruya şöyle yanıt verdi:
“Tasarruflar genel merkeze ait. Biz Düzce olarak aktif bir teşkilatız. Genel merkez gerektiği durumlarda zaman zaman küçük dokunuşlar yapabiliyor. Düzce’yle ilgili bir problem olduğunu düşünmüyoruz.”

Bu dönem atılım ve hizmet dönemi olacak
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ikinci AK Parti Genel Başkanlığını başlatan 3.olağanüstü kongreyi değerlendiren Keskin, yeni atılım sürecine girildiğini ifade etti.
Türkiye’nin daha güçlü, dirayetli ve büyük bir ülke olma yolunda ilerleyeceğini söyleyen Keskin, teşkilatlardaki birliğin sahaya yansıdığını ifade etti. Keskin, “Yeni bir sürece girdik. Sayın Cumhurbaşkanımızın tekrar kongrede genel başkan seçilmesi ile ülkemiz ve milletimiz yeni bir sürece girdi. Hayırlı uğurlu olsun. Her zaman gönül bağımızın olmasına rağmen bir ayrılığımız vardı. Cumhurbaşkanımız her zaman, “AK Parti benim aşkım” diyordu. Hasretin vuslata dönüştüğü günü yaşadık ve inşallah ülkemiz yeni bir sürece girdi. Bu dönem atılım ve hizmet dönemi olacak. Güçlü bir yönetim anlayışı için de 16 Nisanda bunu taçlandırdık. Ülkemiz büyük olma yolunda hızla ilerleyecek. Bu süreçten sonra hem teşkilatlarımız hem aziz milletimiz daha güçlü bir irade olduğunu görecek ve büyük ülkeler arasındaki yeri görecek. Teşkilatlarımızda Sayın Cumhurbaşkanımızın yuvaya tekrar geri dönmesiyle ciddi bir mutluluk yaşıyoruz. Bundan sonraki süreç daha güzel olacak ve yeni bir heyecan olacak. Kongremizde de yönetim kadromuzda da yenilikler oldu. Bu da partimize yeni bir heyecan katacak. Hayırlı olmasını temenni ediyoruz” dedi.