Beyköy’ün yeni Belediye Başkanı Osman Kılıç, bugün basın mensupları ile kahvaltıda bir araya geldi. Ortağı olduğu Beytur hayvancılık işletmesinde basın mensuplarına kahvaltı veren Kılıç, seçim döneminde ağır eleştirilere maruz kalan tesisini de basın mensuplarına gezdirip iddiaların asılsız olduğunu savundu. 

 

Seçim döneminde görev yapan basın mensuplarına tek tek teşekkür eden Kılıç, basının ne denli önemli bir unsur olduğunu seçim döneminde çok iyi anladığını belirterek seçimi bir bakıma basının  sayesinde kazandığını söyledi.

 

Seçildikten hemen sonra Beyköy ile Düzce arasındaki yolun yapımı ile alakalı çalışma başlattıklarını belirten Kılıç, "Biz seçim öncesi verdiğimiz sözü tutmak istiyoruz. Göreve geldiğimiz gün yol ile ilgili çalışmalara başladık. Şuan alt yapı eksikliklerini gideriyoruz. Hafta başında Beyköy halkını tozlu yollardan kurtaracağız." dedi.

 

Kılıç, Organize Sanayi Bölgesi ile ilgili de gerekli tüm çalışmaların yapılacağını belirterek, özellikle arıtma konusu ve yol sorununu her fırsatta gündeme getireceklerini ve ilgili birimlerin çözüm üretmesi için baskıcı bir tutum sergileyeceklerini söyledi. Organize Sanayi Bölgesi’nin Beyköy için büyük bir önem arzettiğini belirten Kılıç, Belediye olarak da üzerlerine düşeni yapmaktan kaçınmayacaklarını dile getirdi.