Partilerin Düzce Belediye Başkan adayları yavaş yavaş şekillenirken Milliyetçi Hareket Partisi'nden Düzce Belediye Başkan adayı olan Ömer Kücük'te Başkan olması halinde Düzce de yapmayı düşündüğü çalışmalardan bahsetti. Eğitimden sanata, kültürden, altyapı çalışmalarına kadar birçok projesi olan Küçük, bu projeleri parti il teşkilatı ile birlikte düzenlediği kahvaltı da basın mensuplarıyla paylaştı.

En önemli proje DÜZCETRAM

Küçük, çalışmalar arasında en önemli projesinin Düzce ile Yenikent arasında yapmayı düşündüğü tramvay hattı olduğunu söyledi. Bu hattın Düzce için büyük önem taşıdığını belirten Küçük, “Özellikle trafik açısından Düzce'nin yükünü azaltmak için böyle bir proje yapılması gerekiyor. Aslında bu proje geç kalmış bir çalışma. Zamanında bu kadar borç yapılacağına bu çalışma yapılsaydı Düzce de önemli bir yol katetmiş olurdu. Bu konuda Avrupa Birliği projeleri kapsamında çalışmalarımız devam ediyor. Başkan olmam halinde en önemli çalışmam bu olacak.” dedi.

“Yenikent'teki iş merkezlerini kullanılabilir hale getireceğim.”

Yapıldıktan sonra kaderine terkedilen Yenikent'teki iş merkezlerini de değerlendireceğini belirten Küçük, “Bu işmerkezleri şu an kullanılmıyor. Buraları gerek sosyal alan gerekse de çalışmalar bakımından değerlendirerek kullanışlı bir hale getireceğim. Burası gerçekten önemli bir bölge ve bu işmerkezlerinin kullanılması gerekiyor.” şeklinde konuştu.

“Eğitime yatırım yapılacak.”

Üniversitesi olan bir bölgeye sahip olunduğuna da değinen MHP Düzce Belediye Başkan adayı Ömer Küçük, eğitim kalitesinin arttırılması için de projeleri olduğuna değindi. Küçük, öğrenci potansiyeline sahip bir kentin hem sosyal, hem de kültürel olarak daha fazla gelişmesi gerektiğini de ifade etti.

“Her alanda çalışmalarımız olacak.”

Düzce'nin sorunlarını bildiklerini ve bu sorunları çözmek için Başkan olmak istediğini de belirten Küçük, “Düzce'nin birçok alanda sorunları bulunuyor. Her sorun için görüşmelerimiz ve çözüm yollarını arama çalışmalarımız da devam ediyor. Sorunların çözülmesi noktasında elimizden gelenin en iyisini yapacağız.” ifadelerini kullandı.