Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Keskin, yerel seçimlere ilişkin siyasi tespitlerde bulunurken, en güçlü aday adayının Belediye Başkanı Mehmet Keleş olduğunu söyledi.

Düzce'de giderek yükselen siyasi tansiyona paralel olarak giderek dikkatleri üzerinde toplayan aday adaylarının durumunu değerlendiren Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Keskin, Belediye Başkanı Mehmet Keleş'in en güçlü aday adayı olduğunu belirtirken.. “Düzce Belediye Başkanımız Mehmet Keleş, geçtiğimiz haftalarda bir dönem daha Belediye Başkanlığı yapmak istediğini açıkladı. Biz bunun yerinde bir karar olduğunu düşünüyoruz. Çünkü kendisi Ak Parti içinde güçlü adaylardan birtanesi. Kendisi Düzce'de yaptığı güzel çalışmalarla halkımızın taktirini de kazandı. Düzce'ye çok güzel kalıcı eserler kazandırdı. Yani kısacası Mehmet Keleş Düzce'de partiimizi çok güzel temsil ediyor. Ben Belediye Başkanı Mehmet Keleş'in önümüzdeki yerel seçimlerde tekrar adaylığını açıklamasını doğru bir karar olarak değerlendiriyorum” ifadelerini kullandı.

Keskin yerel seçimlerle ilgili muhalefet partilerine yüklenerek, “Sadece seçim zamanları ortaya çıkan, ama diğer zamanlarda boş boş oturan muhalefet partileri var. Bizim aslında muhalefet partilerine ihtiyacımız var. Çünkü bizim göremediğimiz çalışmaları onlar görecek ve biz bu yanlışımızdan döneceğiz. ” şeklinde konuştu.

Düzce'de Ak Parti olarak yaptıkları çalışmaları değerlendiren Keskin, “Biz halkımızla konuşarak yaptıklarımızı ve yapamadıklarımızı paylaşıyoruz. Halkımızla sürekli diyalog halinde olduğumuz için, sorunların çözümü noktasında daha iyi işler yapıyoruz. Biz halkımıza asla dört dörtlük çalıştığımızı iddia etmedik. Ne yapıldıysa onları anlattık. Onlara gerçek bilgiler verdik ve hiç yalan söylemedik. ” dedi.