Düzce 28 Haziranda tam bir felaket yaşamıştı. Kuvvetli yağışlarla birlikte taşan dereler, önüne çıkan köprü ve yolları yıkarak, ardında ağır bir tahribat bıraktı. Ekili tarım arazilerinin de sular altında kaldığı felakette en büyük acı ise sel sularına kapılarak şehit olan İl Özel İdaresi Personeli Kepçe Operatörü Okan Bayrak oldu.

Sel felaketi ile mücadele ederken, Kayanşlı ilçesine bağlı Üçköprü Köyü’nde üzerinden geçtiği köprünün bir kısmının yıkılması ile birlikte kullandığı iş makinesiyle sel sularına kapılan kepçe operatörü Okan Bayrak’ın cenazesine, arama çalışmalarının 9’uncu gününde ulaşılmıştı.

Aynı gün Kaynaşlı ilçesine bağlı Bıçkıyanı Köyü’nde toprağa verilen Okan Bayrak’ın acılı ailesini, Kurban Bayramının 3’üncü gününde AK Parti Başkanı Mustafa Keskin, Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Günden, İl Genel Melis Başkanı Çiğdem Günal ve parti yöneticileri  ziyaret etti.

Ziyarette her zaman acılı ailenin yanında olacaklarını belirten İl Başkanı Keskin, “Şehidimize yeniden Allah’tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı diliyoruz. AK Parti olarak, her zaman şehidimizin bizlere emaneti olan Okan Bayrak’ın ailesini yalnız bırakmayacağız” dedi.