Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde AK Partili belediye başkanlarıyla toplantı yaptı. Toplantıda Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü de hazır bulundu. Toplantıda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, belediye başkanlarından insanlara canla başla hizmet ederken, güler yüzü, saygıyı, samimiyeti, tevazuyu asla elden bırakmamasını istedi.

“AK Partili belediye başkanı sokaktan, çarşıdan asla kesmemeli”

"AK Partili belediye başkanı her zaman ulaşılabilir ve vatandaşın içinde olmalı. Sokaktan, çarşıdan pazardan ayağını asla kesmemelidir." diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, şu değerlendirmelerde bulundu: "Emek vermeden, icraat yapmadan, eser üretmeden sadece sosyal medya mecralarıyla vatandaşın kalbine girilemeyeceği son dönemde çok açık ortaya çıkmıştır. Sosyal medya belediyeciliği, hizmet belediyeciliğinin yerini almaz, alamaz. Bizim siyasetteki varlık gayemiz, birilerine imtiyaz sağlamak, menfaat devşirmek, birilerine makam, mevki sahibi kılmak değildir. Bizim öncelikli vazifemiz halkımıza, ülkemize, insanımıza hizmet etmek, Türkiye'nin tamamında adalet ve kalkınmayı tesis etmektir.”

“İhaleleri mutlaka şeffaf bir şekilde gerçekleştirin”

AK Partili başkanlara, “Sizlerden, 2019 seçimlerinde milletimize açıkladığımız manifestomuzdaki 11 prensibe sıkı sıkıya sahip çıkmanızı istiyorum.” diye seslenen Erdoğan, sözlerine şöyle devam etti: “İmar düzenlemelerinde asla şaibeye yer vermeyecek şekilde, adil ve açık bir çalışma ortaya koymanız gerekiyor. Aynı şekilde ihaleleri mutlaka şeffaf bir şekilde gerçekleştirin, hatta tüm ihaleleri canlı yayınlayın. Yaptığınız işlerin tanıtımına önem verin. Millet sizin eserlerinizi, hizmetlerimizi görsün."

Belediye başkanlarının seçimlere kadar izleyeceği yol haritası belirlendi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı’nın illere yönelik özel çalışmalar yaptığını, adeta her belediyenin röntgenini çektiğini, bu çalışma sonunda belediye başkanlarının önümüzdeki seçimlere kadar izleyeceği yol haritasının çıktığını dile getirdi.

Özlü dev projelerini Erdoğan’a anlattı

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın belediye başkanlarından şehirlerindeki her bir haneye ulaşmasını, sorunları yerinde görerek, vatandaşların dertleriyle dertlenmesini istediği toplantı sonrası Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Erdoğan ile bir görüşme gerçekleştirdi.

Şehir merkezinde birbiriyle koordineli şekilde devam eden büyük yatırımlar hakkında Erdoğan’ı bilgilendiren Özlü, Düzce’nin hak ettiği modern ve yeşil görünüme kavuşacağının altını çizdi.

“En derin saygı ve şükranlarımla”

Erdoğan’ın projeler den duyduğu memnuniyet Başkan Özlü’yü sevince boğdu. Özlü sosyal medya hesabı üzerinden bu önemli görüşme hakkında şu paylaşımlarda bulundu: “40 ilin belediye başkanı ile birlikte Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki toplantıya katıldık. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile görüştük. Sorunlarımızı ve projelerimizi arz ettik, talimatlarını aldık. Her konuda Düzce’mize destek olacaklarını ifade ettiler. Destekleri, güvenleri ve şehrimize olan ilgileri; bize güç ve ilham verdi. En derin saygı ve şükranlarımla.”