Artık sayılı günler kalan yerel seçimler öncesi çalışmalarına tam gaz devam eden AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Dr. Faruk Özlü, Gaziantep Caddesi ve Spor Sokak esnafını ziyaret etti.

Tek tek bütün esnafların ve vatandaşların ellerini sıkan Özlü, sorun ve talepleri olup olmadığını sordu ve destek istediğini söyledi.



“Öl deyin ölürüz sıkıntı yok”
Ziyaret esnasında Özlü, yanına gelen bir gençle de sohbet etti. Henüz oy kullanamadığını söyleyen ve 3 yaşındaki kardeşinden bahseden genç, Özlü’ye destek verdiklerini belirterek “Şimdiden öğrettim. ‘Faruk Özlü’ diyor. ‘Recep Tayyip Erdoğan’ diyor. Rabia yapıyor. Yani sonuna kadar arkanızdayız. Öl deyin ölürüz sıkıntı yok.” dedi. Bunun üzerine “Yaşayın öyle şey mi olur?” diyen Özlü, ufak kardeşe hediye olarak bir oyuncak gönderdi.



“Ziyaret sözü verdi”
Özlü’den bir de talebi olduğunu söyleyen genç vatandaş, “Tabii gündeminiz yoğun ancak, eğer mümkünse, sizi evimize bekleriz. Gölyaka Sapağı’nda, caminin yanında evimiz. Eğer gelebilirseniz?” şeklinde konuştu.

Talebi karşılıksız bırakmayan Özlü ise, “Geleceğim ama seçimden sonra geleyim. Çünkü program çok dolu. Sana söz veriyorum seçimden sonra evinize gelerek, sizi ziyaret edeceğiz.” dedi. Gencin Özlü’ye destek vermek için bir şeyler yapmak istediğini söylemesi üzerine ise Özlü’den “Etrafındakilere anlatarak yardımcı olabilirsin” önerisi geldi.



“Kazanan AK Parti değil, Düzce olacak”
Ziyaretler sonrasında kameralar karşısına geçerek açıklamalarda bulunan Özlü seçim öncesi durum değerlendirmesi yaptı:

“Yaklaşık 3 aydır sahadayız. Kampanyamızı yürütüyoruz. Son günlerde de merkezdeyiz. Gerçekten samimiyetle ifade edeyim, çarşı esnafında bize ve partimize karşı büyük bir teveccüh var. Beklediğimden daha büyük bir teveccühle karşılaştığımızı sizlerle paylaşmak isterim. Burada görülen manzara şu, Düzce her zaman olduğu gibi yine “AK Parti” diyecek. Seçim sonucunda kazanan AK Parti değil, Düzce olacak.”



“Sırtını PKK ve FETÖ’ye dayamış bir ittifak var”
Kimseye terörist demediğini söyleyen Özlü, Millet İttifakı’nda FETÖ ve PKK’nın varlığını şu ifadelerle açıkladı:

“Ben hiçbir zaman, hiç kimseye terörist demedim. Hiç kimseye FETÖ’cü de demedim. Ama bu grubun arkasında FETÖ’cüler var. Bu grubun arkasında PKK Terör Örgütüne müzahir, bu örgüte destek veren bir parti var. Yani arkasında FETÖ ve HDP var. Sırtını PKK ve FETÖ’ye dayamış bir ittifak var.”



“Kanıt ve belge bekliyorum”
Küçük’ün, Özlü’yü ‘Hazır projeleri iptal ettire bakan’ olarak tanımlaması üzerine başlayan ve son olarak Mehmet Keleş’in yaptığı açıklamaların ileri sürülmesiyle devam eden polemik hakkında da konuşan Özlü, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Benim herhangi bir projeyi iptal ettirdiğimin belgesini sunsunlar. Belge, kanıt sunsunlar. Şahit göstersinler demedim. Şahit başka bir şey, belge başka bir şeydir. Bu arkadaşlarımız maalesef konuştuklarımızı da anlamıyorlar. Ben kanıt ve belge bekliyorum. Öyle düzmece şahitler beklemiyorum.”



“Bunlar okumuyorlar, bilmiyorlar, ezberden konuşuyorlar”
İYİ Parti’nin 81. ile 81 proje hazırlamasını ve Düzce’nin çevre illerden geri kaldığı iddiasını da yanıtlayan Özlü şunları söyledi:

“Muhalefet partilerinden biri 81. ile 81 proje diyor. Bu kadar ezbercilik olmaz. Plakamız 81 diye 81 proje olmaz. Şimdi bizim ilimizin plakası 01 olsaydı 1 proje mi yapacaklardı? Bunlar çalışmıyorlar, bizi örnek almaya çalışıyorlar. Biz işimizi ciddi yaparız, ezbere konuşmayız. Düzce için çalışıyoruz, daha çok çalışıyoruz, daha iyi işler yapacağız. Düzce’ye bir şey yapılmadı, çevre illerin gerisinde kaldı diyorlar, bunlar Düzce’yi de bilmiyorlar. İstanbul dışında tüm ilçelerinde doğalgaz olan tek il Düzce’dir. Çevre illerin ilçe yollarına bakın bir de bizim ilçe yollarımıza bakın hangisi daha iyi. Bunlar okumuyorlar, bilmiyorlar, ezberden konuşuyorlar. Dedikodu siyaseti yapıyorlar.”

Esnaf ziyareti ardından Özlü’nün programı Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği’ni (TÜMSİAD) ziyaret ederek sürecek.

Haber: İ.İ.AYDOĞDU


Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ

İOS için TIKLAYINIZ