Her geçen gün üye sayısını artıran ve 2021 yılında üye sayısı en çok artan siyasi parti olan İYİ Parti, Düzce’de de ilgi görmeye devam ediyor. Düzce’de bazı muhtarlar da partiye üye oluyor.

Rozetleri Koray Aydın taktı

Daha önce İYİ Parti’ye katılan 7 muhtarın rozetlerini İYİ Parti Lideri Meral Akşener takmıştı. İYİ Parti’ye bu kez Düzce’nin en büyük köylerinden biri olan Çilimli’ye bağlı Pırpır Köyü Muhtarı Aziz Cebeci katıldı. Yine köyün 1. Azası Cengiz Gün de İYİ Parti’yi tercih etti.

Ankara’ya İYİ Parti Genel Merkezi’ne giden muhtar ve azasına rozetlerini Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın taktı.

Er: Vatandaşlarımızın partimizi tercih etmesi bizleri gururlandırıyor

Düzce’nin en hızlı büyüyen teşkilat olan İYİ Parti Düzce teşkilatının gücüne güç katmaya devam ettiğini belirten İl Başkanı Er, “Muhtarlarımız başta olmak üzere, birçok vatandaşımız partimizi tercih ederek bizleri gururlandırıyor. Azimli ve kararlı çalışmalarımızın karşılığını görmüş olmak bizi şehrimize hizmet adına daha çok motive ediyor. Teveccühlerinden ötürü bizleri tercih eden tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Muhtarlarımızın partimize katılımlarının da tüm hızı ile devam edeceğini ve bu katılımların partimize duyulan güveni görme açısından bizler adına büyük bir onur olduğunu söylemek isterim.” dedi.