5 Haziran Dünya Çevre Günü, Düzce’de çeşitli etkinlikler kutlanıyor. AK Parti İl Yönetimi de Melen Su Park’ta, çevre duyarlılığı için farkındalık oluşturmak amacıyla 5 Haziran Dünya Çevre Günü ile ilgili bir etkinlik düzenledi.

Düzenlenen etkinliğe AK Parti İl Çevre, Şehir ve Kültür Başkanı Ahmet Emin Şen, İl Genel Meclisi Başkanı Çiğdem Günal, AK Parti Tanıtım ve Medya Başkanı Mine Met, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Üyeleri katıldı.

Etkinlikte bir konuşma yapan AK Parti İl Çevre, Şehir ve Kültür Başkanı Ahmet Emin Şen, çevreye olan duyarlılığın AK Parti döneminde daha çok arttığını kaydetti. Çevre ve çevre sağlığının önemine dikkat çeken Şen, “Etkilerini hayatın her alanında hissetmeye devam ettiğimiz salgın süreci tüm insanlığa bir nefes sıhhatin önemini gösterdiği gibi, uzun zaman evlerinde kalmak durumunda kalan bizler için de açık ve yeşil alanların, ailelerimizle, arkadaşlarımızla birlikte güzel vakit geçireceğimiz sosyalleşme alanlarının ne kadar büyük bir ihtiyaç olduğunu ortaya koymuştur. “Kademeli normalleşme dönemi” olarak tanımladığımız bu dönemde maske, mesafe ve temizlik kurallarına riayet etmeyi sürdürerek daha güzel günlerin yakın olduğuna inanıyoruz.  Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde AK Parti olarak; doğaya, çevreye ve bütün yaratılmışlara hürmet gösteren, onların haklarına saygı duyan, her canlının hukukunu koruyan bir anlayışı temsil ediyoruz.  Milletimizin yüksek teveccühüyle ülkemize kesintisiz hizmet etme gururunu taşıyan AK Parti kadroları olarak ülkemizin son 19 yılına damgasını vuran çalışmalarımızı bu bilinçle ve büyük bir gayretle sürdürüyoruz” diye konuştu.

Konuşmaların ardından İl Genel Meclis Başkanı Çiğdem Günal, AK Parti İl Çevre, Şehir ve Kültür Başkanı Ahmet Emin Şen, AK Parti Tanıtım ve Medya Başkanı Mine Met, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları üyeleri ile birlikte yerlerden çöpleri topladı. Toplanan çöpler araçlarla Hecinler bölgesinde bulunan Kapalı Entegre Katı Atık Ayrıştırma, İşleme ve Enerji Üretim Tesisine götürüldü.

HABER: Savaş ARI