14 Şubat Sevgililer Günü’nde AK Parti üyesi oldu. Uzun süredir Cumhurbaşkanı Erdoğan’a olan sevgisini onun davasında yanında yürüyerek göstermek isteyen HAK-İŞ ve Öz İplik İş Sendikası Düzce İl Başkanı Talat Örnek, sonunda muradına erdi. 

AK Parti Düzce İl Başkanlığı’nı kendisi gibi AK Parti saflarında olmak isteyen sendika temsilcileri ile ziyaret eden Örnek ve beraberindeki heyeti AK Parti İl Başkanı Mustafa Keskin makamında ağırladı.

Sendika İl Başkanı Talat Örnek'e parti üyeliği rozetini AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin taktı.

“Cumhurbaşkanımıza olan sevgimizi perçinlemek istedik”

AK Parti üyelik formunu dolduran Örnek, AK Parti İl Başkanı Mustafa Keskin’e adaleti simgeleyen Hz.Ali’nin temsili Zülfikar kılıcını hediye etti.

Kendisinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a büyük bir sevgi beslediğini vurgulayan Örnek,  “Biz bugün hem Mustafa başkanımızı ziyarete geldik, hem de arkadaşlarım ile birlikte üyeliğimizi gerçekleştirdik AK Parti’ye. Bizim adaletimiz şaşmaz, bizim adaletimiz Reis’in yanında olmaktır. Biz de bu anlamlı günde bize yakışanı yaptık. Bugün 14 Şubat Sevgililer Günü ve bugün sevgililer buluştu. Benim AK Parti’ye üye olmamın şöyle bir anlamı var; şu anki malum şartlar. Yani Reis’e oynanan oyunlar var. Bizimde Reis’imize yani Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a olan itimadımız ve güvenimiz sonsuzdur. Bunu da perçinleyelim, bilinsin istedik. Bundan da onur ve gurur duyuyoruz. Ben uzun yıllardır İstanbul’da ikamet ettim. İstanbul’un İstanbul olmasının en önemli temel taşı Reis’imizdir ve İstanbul’un en büyük gururudur. Bugün eğer İstanbul, İstanbul olduysa, sayın cumhurbaşkanımızın sayesinde olmuştur. Biz zaten gönülden AK Partili idik, sadece kağıt üzerinde üyeliğimiz yoktu.” dedi.

Keskin: Ben bu üyeliğin çok anlamlı olduğunu düşünüyorum

Örnek ve partiye üye olan sendika temsilcilerine teşekkür eden AK Parti İl Başkanı Mustafa Keskin ise, “Ben kendilerine teşekkür ediyorum, bizleri ziyaret ettiler ve partimize üye oldular. AK Parti’ye ve Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a duyulan büyük sevgi ve milyonların gönlünde edilen yer çok kıymetli. Bugün 14 Şubat Sevgililer Günü’nde kendileri bizi ziyaret ederek, üyelik işini resmileştirdik sadece. Gerçekten ben çok mutlu oldum ve bugün kendileri bir hediye verdiler. Hz. Ali’nin kılıcını temsilen ve ‘Adaletten ayrılma’ diye de bize söylediler. Ne mutlu bize ki, bu doğru yolda, bu doğru sözlerle telkin edenlere, öğüt verenlere. Ben bu üyeliğin anlamlı olduğunu düşünüyorum. Kendilerine ve camiasına hayırlı olmasını temenni ediyorum. Milyonların sevgilisi Sayın Cumhurbaşkanımıza bu Sevgililer Günü’nde duyduğu sevgiden dolayı değerli başkanımıza teşekkür ediyorum.” açıklamalarında bulundu.

HABER: Savaş ARI