7 yıldır BBP İl Başkanlığı görevini başarı ile yürüten Engin Bedir’den ayrılık kararı. BBP İl Başkanlığı görevinden kendi isteği ile ayrılmak istediğini kamuoyu ile paylaşan Bedir, siyasi hayatı boyunca Türkiye’yi karanlık odakların yönetmeye çalıştığını anlatmak için büyük çaba sarf ettiğini söyledi. Siyasete olan inancının kalmadığı için görevden çekilmek istediğini anlatan Bedir, bugüne kadar kendisine destek verenlere teşekkür etti.

Aldığı ayrılık kararını kamuoyuyla paylaşan Bedir, yaptığı yazılı basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

Kamuoyuna duyurulur; Bugün yapacağımız Büyük Birlik Partisi Düzce 1.Olağanüstü Kongremiz ile birlikte 7 yıldır Şerefle yürüttüğüm İl Başkanlığı görevimi bırakıyorum. 1995 yılında Refah Partisi ile başlayan 2014 yılında Büyük Birlik Partisi ile devam eden siyasi hayatım boyunca hiçbir menfaat ve çıkar hesabı yapmadan Adalet, hak, eşitlik, kardeşlik ve en önemlisi Allah’ın rızası için ideolojim doğrultusunda insanlığın refahı için çalıştım. Hiyerarşik olan alt kadememde görev alanlar dahil hiç kimseye tepeden bakmadım, hakir görmedim, emir kipi dahi kullanmadım. Tek amacım Allah’ın cihat emrini kalem ile söz ile yerine getirmek oldu. Siyasi hayatım boyunca insanlara dünyayı yönetenleri, 3’ler kulübünü, 100’ler ve 300’ler kulübünü, Bilderberg’cileri, CFR’cileri, Şeytani tarikatların ülkeleri nasıl yönettiklerini anlatmaya çalıştım. Geldiğimiz noktada gördüm ki mevcut siyaset bu düzenin bir parçası olmuş veyahut bunlarla mücadeleyi bırakmıştır. Yaşadığımız suni salgın, mecliste imzalanan iklim antlaşmalarından sonra siyasete olan inancım bitmiş ve ümidim kalmamıştır. Hal böyle iken daha fazla yorulmanın sağlığımı olumsuz yönde etkilediğini gördüğümden siyasetten uzak, kendi halimde biri olarak yaşamaya karar vermiş bulunmaktayım. Bugüne kadar bana inanan ve destekleyen herkese sonsuz şükranlarımı sunarım.”

Başkanlık görevine Alperen Ocakları Başkanı Çetin getirildi

Bedir’in ayrılma kararının ardından bugün yapılan BBP İl Başkanlığı 1. Olağan Genel Kurulunda başkanlık görevine Alperen Ocakları Başkanı Onur Çetin getirildi.

Büyük Birlik Partisi İl Başkanı seçilen Onur Çetin, görevi bırakan Engin Bedir’e bugüne kadar partide yaptığı başarılı çalışmalardan ötürü teşekkür etti. 

Çetin,  “Bize bu göreve layık gören Genel Merkezimize ve desteklerini esirgemeyen İl başkanımız Engin Bedir’e teşekkürlerimi sunuyorum.  İla-i Kelimetullah Nizami alem davası olan bu davayı en iyi şekilde yürekten ve samimi olarak yürütmeye tıpkı Ocak başkanlığı dönemimde olduğu gibi İl başkanlığı görevimde de, ekibime birlikte layıkıyla yürütmeye devam edeceğim” diye konuştu.

Öte yandan Onur Çetin’in yönetimi şu isimlerden oluştu:

Yıldırım Ege, M. Emin Nemutlu, Emrah Polat, Mustafa Kalender, Emre Erdem, A. Tayyip Çiçek, Emrah Kilci, Mehmet Büyükaydın, Gaffur Yavuz, Ümit Yılmaz, Mertcan Çelik, Aykut Yüksel, Çağatay Emin Özfidan, Hasan Yazıcı, Zafer Arı, Abdulkadir Çelik.