Yerel seçimlere az bir süre kala Saadet Partisi de Düzce genelinde almayı hedefledikleri yerleri açıkladı. Dün akşam Mehmet İbrahimoğlu'nun hazırlayıp sunduğu “Son Nokta” programına katılan Saadet Partisi İl Başkanı Faruk Erdem, yerel seçimlerde kazanacaklarına inandıkları ilçe ve beldeler hakkında bilgi verdi. Erdem, hedeflerinde en az 4 ilçe ve 1 belde Belediye Başkanlığını almak olduğunu söyledi.

Erdem, “Yerel seçimler için alacağımıza inandığımız 5 yer bulunuyor. Bunlar Cumayeri Yakup Keleş, Kaynaşlı Nihat Gümüş, Düzce Selahattin Aydın ve Boğaziçi Osman Kurt'dur. Tabiki diğer yerler içinde iddalıyız. Diğer belediyeler içinde aday belirleme görüşmelerimiz devam ediyor. Pazar günü Genel Başkanımız Numan Kurtuluş'un da katılacağı bir programla birkaç belediye dışındaki bütün adaylarımızı açıklayacağız.” ifadelerine yer verdi.

“AK Parti'den bize başvurmak isteyen İGM üyeleri de var.”

İl Genel Meclisi üyelikleri konusuna da değinen Erdem, “İl Genel Meclisi üyelikleri içinde görüşmelerimiz devam ediyor. Şunu net olarak söyleyebilirim ki AK Parti'den meclis üyeliği için bize başvurmak isteyenlerde bulunuyor. Bu isimleri de ilerleyen günlerde değerlendireceğiz. Seçimlere her alanda ciddi isimlerle gireceğiz.” şeklinde konuştu.