Düzce Milletvekili Fevai Arslan, Afyon Kampını, Başbakan Recep Tayip Erdoğan ve bakanlarla görüşmelerini basın mensupları ile paylaştı. Ak Parti Genel Başkanı Yardımcısı Numan Kurtulmuş ve İçişleri Bakanı Efkan Ala’nın sunumlarını son derece faydalı geçtiğini aktaran Başbakan’la yaptıkları toplantıda Düzce ile alakalı bir sorun paylaşmadıklarını dile getirdi. Acil bekleyen sorunun bulunmadığını mevcut konularında bakanların takibinde olduğunu ifade eden Arslan, sözlerine u şekilde devam etti:

 

ACİL OLARAK SUNACAĞIMIZ KONU YOK


“Şimdi Düzce ile alakalı bir durum vardı. hastane ile alakalı o da hızlandı. Başkanımıza aktaracak kadar geride kalmış bir işimiz mevcut değil. Otoban bağlantısını karayolları tarafından yapılacağı söylendi. Geçen haftada belediye başkanımızla genel müdürlüğümüze getirdik. Bu işi hızlandıracağını söylendi. Köylerimizde ve devlet su işleri alakalı konumuz Veysel Eroğlu ile görüştük. Düzce’ye göletler yapacağız. Bunun için başbakanımıza acil olarak sunacağımız konu yok. Aktarılmadı. Orada Aktarıldığında ilgilenmiyor havası estiriliyor. İşlerimizi takip ediyoruz. Bakanlarımız Düzce’ye sıcak bakıyor. Olmazla hiç karşılaşmadık.”


KÖŞKE GİDİYORUM MESAJINI ALGILADIK


Arslan Erdoğan’ın Afyon’da Veda konuşması olarak yorumlanan açıklamalarını değerlendirdi.


Arslan, “Bizde veda konuşması olarak algıladık. Hayırlı olacağına inanıyoruz. Kendi tercihidir. 2007de de kendine dendiğinde Abdullah gülü uygun gördüğünü söyledi. Kendi aralarında nasıl bir anlaşma yaparlar görürüz. Ben artık köşke gidiyorum mesajını algıladık. Bu siyasettir son anda başka değerlendirme yapılabilir.” dedi.

 

 

 

Haber;S.Kaşkır