Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Bedri Gültekin, çeşitli temaslarda bulunmak üzere Düzce'ye geldi. Vatan Partisi İl Binası'nda basının karşısına geçen Gültekin, gündeme dair açıklamalarda bulundu. İl yönetiminin de hazır bulunduğu basın açıklamasında Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Bedri Gültekin, hükümeti hedef aldı.

“Askeri kışlaların önündeki çöp kamyonlarını çekilmelidir”

15 Temmuz’daki FETÖ’cü darbe girişiminin ardından iktidarın, AK Partili belediyeler aracılığıyla Türkiye’nin hemen her tarafında askeri kışlaların önünü çöp kamyonları ve araçlarla kapattığını öne süren Gültekin, bu uygulamanın hâlâ devam ettirildiğini ve bu araçların çekilmesi gerektiğini söyledi.

“Darbecileri ezenlerin en başında Türk ordusu vardır”

15 Temmuz darbe girişimini Türk ordusunun yapmadığını kaydeden Gültekin, tam tersine Türk ordusunun ezici çoğunluğu ile girişimin karşısında olduğu için darbecilerin ezildiği  değerlendirmesinde bulundu.

“Türk ordusu Vatan Savaşı'nda her gün şehitler vermeye devam ediyor”

Türk ordusunun bir yıldır 600 kadar mensubunu şehit vererek vatanını savunduğunu kaydeden Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Bedri Gültekin, özetle şu görüşlere yer verdi: “Türk ordusu Türk milletinin en değerli varlığıdır. Vatan Savaşı’nı bir yıldır başarıyla sürdüren işte bu Ordu’dur. 15 Temmuz’daki FETÖ’cü darbe de işte bu ordu tarafından ezildi. Türkiye’mize yönelik emperyalist ve bölücü tehdit devam ediyor. Türk milleti bu tehdide ordusuyla karşı koyacaktır. Onun için Türk ordusunun saygınlığını korumak en başta hükümetin görevidir.”

Haber; C. ÜSTÜNER