CHP Düzce İl Başkanı Semit Cemşit’in 2023 seçimlerini anımsatarak, son günlerde Düzce’de görevli bürokratların neden köy ziyaretlerini hızlandırdığını irdelemesi ve Düzce Valisi Cevdet Atay’ı eleştirmesi üzerine iktidar kanadından açıklama geldi.

AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, Vali Atay’ın haksız bir siyasi eleştirinin içine çekildiğini vurguladı.

Keskin, paylaşımında şu ifadelere yer verdi: “Sayın valimiz göreve geldiği ilk günden itibaren vatandaşlarımızla birlikte onların sorunlarını dinleyen ve çözüm odaklı yaklaşımı ile gece-gündüz çalışan gayret eden bir bürokratımızdır. Bizler ve tüm Düzceliler şahittir. Siyasete gelince AK Parti’miz 21 yıldır tüm teşkilatları ile birlikte gidilmedik bir tek köy belde ilçe bırakmamıştır. Şahsen ben 29 yaşında AK Parti ile başladığım siyaset hayatıma 21 yıldır aralıksız sahada inandığım davamı sayın cumhurbaşkanımızı anlatma gayretinde olan bir neferim. Düzce ilinde gitmediğim, görmediğim hiçbir yer yoktur. 21 yıldır tüm seçimlerin referandumların Düzce’deki tek galibi AK Parti’dir. Samimi iseniz bizim gitmediğimiz bir köy gösterin, biz de size ispatlayalım fakat ben sizin için acı bir gerçeği hatırlatmak isterim. Düzce’de her 4 kişiden 3’ünün oyunu almış sayın cumhurbaşkanımızın, AK Parti’mizin karşısında ne başarı gösterdiniz? Sizin giremediğiniz ve giremeyeceğiniz yer değerli Düzceliler’in gönülleridir. Asla yer bulamayacaksınız.”