Düzce İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Narkotik ekipleri, Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde başarılı uyuşturucu operasyonlarına bir yenisini daha ekledi.

E.E, E.R.A ve S.A’nın Düzce kent merkezinde uyuşturucu madde satışı yaptığını tespit eden polis ekipleri, şahısları teknik ve fiziki takibe aldı.
3 kişinin, Aziziye Mahallesi’nde bir kişiye uyuşturucu madde satarken suçüstü yakalayan polis ekipleri, şahısların üzerlerinde yaptıkları aramalarda satışa hazır 6 parça halinde 42 gram Sentetik kannabinoid maddesi ve 1 parça halinde 1 gram kokain maddesi ele geçirdi.
Operasyonda gözaltına alınan 1 kişi, hakkında “Uyuşturucu Madde Kullanmak ve Bulundurmak suçundan işlem yapılmasının ardından Adli Kontrol Şartı ile serbest bırakılırken, E.E, E.R.A ve S.A’nın emniyetteki işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.




