Akçakoca'da Düzce İl Özel İdaresi tarafından Akçakoca Belediyesi'ne hibe edilen kum temizleme aracının devir-teslim töreni yapıldı.

Çuhallı Plajı'nda yapılan törene Düzce Valisi Zülkif Dağlı, Akçakoca Kaymakamı Yasin Öztürk, Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz, Belediye Başkan Yardımcıları Şenol Yazgan ve Yüksel Yılmaz, İGM Başkanı Çüğdem Günal, AK Parti Akçakoca İlçe Başkanı Esvet Sarıoğlu, CHP İlçe Başkanı Tuğrul Abanoz, MHP İlçe Başkanı Mustafa Özensel, İGM üyeleri Mustafa Ezer, Sinan Cumur, Ergin Özensel ve diğer protokol üyeleri katıldı.

Yanmaz emeği geçen herkese teşekkür etti

Törende bir konuşma yapan Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz, kum temizleme aracının Akçakoca’ya kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkür etti.

1 milyon 400 bin liraya alındı

Yanmaz’dan sonra kürsüye davet edilen Düzce Valisi Dr. Zülkif Dağlı, kum temizleme aracının Akçakoca için vazgeçilmez önemde olduğunu ifade ederek, 1 milyon 400 bin liraya alınan aracın bir milyonunun bakanlık, geri kalanının ise valilik tarafından karşılandığını söyledi.

Akçakoca turizmi için gereken tüm desteğin verileceğini de sözlerine ekleyen Vali Dağlı, emeği geçenlere teşekkür ederek konuşmasını tamamladı.

Konuşmaların ardından, tüm protokol üyeleri ve vatandaşlar, kum temizleme aracının çalışmasını izledi. Belediye Başkanı Okan Yanmaz, araç şoförünün yanına oturarak temizlik işlemine yardımcı oldu.

Kum temizleme aracının devir teslim töreni sonrasında Vali Dağlı ve beraberindekiler, sırasıyla Şehit Ercan Çelik Kültür Merkezi ve Yukarı Mahalle'deki Vilayetler Birliği konağında incelemelerde bulundu.