Akçakoca Kredi Yurtlar Kurumu ve İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği karma resim sergisi Kredi Yurtlar Kurumu etkinlik salonunda sanatseverlerle buluştu.

Birbirinden güzel tablolar ve el ürünlerinin yer aldığı sergide, yurtta kalan öğrencilerin farklı teknikler kullanarak resmettikleri tablolar ziyaretçilerden tam not aldı.

Serginin açılışına il ve ilçe protokolünün yanı sıra Akçakoca Belediyesi Sosyal Yardımlaşma Birimi Gönüllü Koordinatörü ve Belediye Başkanı Okan Yanmaz’ın eşi Nursen Yanmaz da katıldı.

Serginin açılış kurdelesini kestikten sonra yaptığı açıklamada, sanatın gündemdeki yerini her daim koruduğunu belirten Yanmaz “Sanat ile toplumsal değişim ve gelişmeler ilk çağlardan beri birbiri ile yakından ilişkili içinde olmuştur. Sanat insanın yaşamsal süreci içerisinde sürekli var olan kavramlardır. Başarılı öğrencilerimiz de yüreklerinde hissettikleri duygularını çalışmalarına yansıtmışlar. Bu vesileyle çalışmalarını bizlerle paylaşan, eserleri ile değer ve anlam katan Kredi Yurtlar Kurumu öğrencilerine ve emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.” dedi.

Açılış sonrası sergiyi gezen Nursen Yanmaz’a, Kredi Yurtlar Kurumu müdürlüğünce tablo hediye edildi.