Akçakoca İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Ali Coşkun, yerel basın ile kahvaltılı sohbette bir araya geldi. Akçakoca çarşı merkezindeki PTT Sokağı’nda gerçekleşen buluşmada, ilçeye Cizre’den yeni atanan Emniyet Müdür Yardımcısı Abdurrrahman Yılmaz ile davete icabet eden AK Parti İlçe Başkanı Esvet Sarıoğlu da yer aldı.

Basın mensuplarının ev sahipliğindeki kahvaltıda konuklara esnaf usulü olarak tabir edilen sade bir menü ikram edildi.

Kahvaltılı sohbetin ağırlıklı gündemini ilçenin asayiş sorunları ile trafik düzenlemeleri oluşturdu.

İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Ali Coşkun, geldiği günden itibaren Düzce ile yaptıkları koordineli çalışmalarla, uyuşturucu başta olmak üzere çok sayıda asayiş olayına müdahale ettiklerini, bu çalışmaların hız kesmeden devam ettirileceğini ifade etti.

Merkez çarşı Cumhuriyet Meydanı’nda hatalı araç parkları yüzünden zaman zaman trafik keşmekeşi yaşandığını da belirten Müdür Coşkun, belediye ile yaptıkları koordineli çalışmalarla kısa süre içinde trafiği rahatlatacak yeni bir düzenlemenin hayata geçirileceğini söyledi.

İlçenin emniyet mensuplarıyla haberciler arasında yakın temas ve ortak çalışmaların önemine de işaret edilen sohbet iki saate yakın sürerken, günün anısına hatıra fotoğrafı çektirildi.