Geçtiğimiz haziran ayında MHP Eski İlçe Başkanı Mustafa Özensel’in istifasının ardından Öncü TV’ye konuşan MHP İl Başkanı İlhami Caboğlu, son dönemde haksız eleştirilere maruz kaldığını belirttiği Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz’ın teşkilat tarafından yalnız bırakıldığını ve bunun için Özensel'i defalarca uyardığını söylemiş ve istifaya giden süreci anlatmıştı.  

Özensel’in istifasının ardından MHP Genel Merkezi tarafından göreve atanan MHP Akçakoca İlçe Başkanı İsmail Pazvant ve yönetim kurulu üyeleri, MHP’li Akçakoca Belediye Başkanı Mehmet Okan Yanmaz’a başkanlık makamında nezaket ziyaretinde bulundu. Pazvant ve Yanmaz, birlik ve beraberlik mesajları verdi.

‘İlişkilerimizi en iyi şekilde devam ettireceğiz’

Pazvant, “Akçakoca belediye başkanı hangi siyasi partiden olursa olsun bizim belediye başkanımızdır. Yönetimimizle birlikte gerçekleştirdiğimiz ve sıklaştırarak gerçekleştireceğimiz ziyaretlerle de belediyemizle olan ilişkilerimizi en iyi şekilde devam ettireceğiz. Bu şekilde birlik ve beraberlik içinde olunursa Akçakoca’mızda daha fazla iyi şeylerin ortaya çıkacağını düşünüyoruz.” dedi.

‘Akçakoca’ya hizmet sevdasındayız’

Başkan Yanmaz da, gerçekleştirilen ziyaretten dolayı memnuniyetini ifade ederek, “Görevlerine yeni başladıkları zaman MHP İlçe Yönetimine bir ziyarette bulunmuştuk. Siyaset gözetmeksizin hepimiz Akçakoca’ya hizmet etme sevdasındayız. Partilerin birbirine yaklaşması ve MHP İlçe Yönetiminin belediyemizi ziyaret etmesi bizim için çok güzel bir duygu.” diyerek düşüncelerini belirtti. 

Başkan Mehmet Okan Yanmaz görüşmenin devamında Pazvant ve yönetim kurulu üyelerine Akçakoca Belediyesi’nin çalışmaları ve çalışmaları devam eden projeleri hakkında bilgiler verip kendilerine çalışmalarında başarılar diledi.