Yakın zamanda Akçakoca Muhtarlar Derneği başkanı seçilen Karatavuk Köyü Muhtarı Burhan Aydın, birlik-beraberliğin pekiştirilmesi hedefiyle icraatlarına başladı.

Akçakoca’daki muhtarların hem görüş alışverişinde bulunması hem de kaynaşması için belli zaman aralıklarıyla bir araya gelmesini isteyen Akçakoca Muhtarlar Derneği Başkanı Burhan Aydın, bu sabah geniş katılımlı bir kahvaltı programı organize etti.

Bir restoranda düzenlenen kahvaltıya, Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz, MHP Düzce İl Başkanı İlhami Caboğlu, siyasi partilerin temsilcileri, sivil toplum örgütü temsilcileri ve muhtarlar katıldı.

Katılan herkese teşekkür ederek konuşmasına başlayan Başkan Aydın, "Akçakoca'da gerek muhtarlar gerek kamu yöneticileri gerekse sivil toplum ilişkileri arasındaki bağı güçlendirmeyi amaçlıyoruz. Dün var olan bugün devam eden gelecekte ne olacağını bilmediğimiz sorunlara birlikte mücadele edeceğiz. Demokrasi zincirinin ilk halkası siz muhtarlarsınız. Herkese katılımlarından dolayı tekrar teşekkür ediyorum." dedi.