Akçakoca Belediye Başkanı Mehmet Okan Yanmaz’ın talimatı ile Düzce Üniversitesi Akçakoca Bey Siyasal Bilgiler Fakültesi’nden mezun olan öğrenciler, Pusula Katamaran Gezi teknesi ile Karadeniz’de tur attı.

AKÇAKOCA KOYLARINI KEŞFETTİLER

Akçakoca Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Gönüllü Koordinatörü Nursen Yanmaz tarafından ağırlanan öğrenciler, 35 kilometrelik sahil boyunca Akçakoca sınırlarındaki kalan koyları keşfetti.

SOHBET EDİP HATIRA FOTOĞRAFI ÇEKİLDİLER

 Akçakoca Belediye Başkanı Mehmet Okan Yanmaz ve Akçakoca Belediyesi Kültür ve Sosyal işler Müdürlüğü Gönüllü Koordinatörü Nursen Yanmaz, düzenlenen gezide öğrencilerle sohbet ederek bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

“Hem ülkeniz hem kendinize katkıda bulunacaksınız”

Akçakoca Belediye Başkanı Mehmet Okan Yanmaz, yaptığı açıklamada “ Sizler hayat yolunda vereceğiniz emek ve uğraşılarla hem ülkeniz hem kendinize katkıda bulunacak insanlarsanız.

“Akçakoca Türkiye’nin ilk turizm kenti”

Biliyorsunuz ki Akçakoca 1950’li yıllardan bu yana Türkiye’nin ilk turizminin başladığı ilçemiz. Karadeniz’in incisi olarak geçiyor.

Ama maalesef ara dönemlerde Akçakoca’nın bu turizminden bazı vaz geçmişlikleri oldu.

“Akçakoca’yı turizm de yine o eski muhteşem günlerine döndüreceğiz”

Başkanlığa geldiğimiz dönemle birlikte Akçakoca’yı turizm de yine o eski muhteşem günlerine döndürüp sizin gibi muhteşem insanların ilçemizde muhteşem şekilde vakit geçirmesini sağlamak, temel amacımız.” diye konuştu.