Akçakoca Belediye Başkanı Mehmet Okan Yanmaz, Düzce’de birçok alanda faaliyet gösteren Akfa Şirketler Grubu’nun sahibi olan ve aynı zamanda Düzce Kalkınma ve Tanıtma Vakfı Başkanlığı görevini yürüten Ahmet Mutlu ile Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Mutlu’yu şirketin Doğancılar Köyü’ndeki şantiyesinde ziyaret etti.

Samimi ortamda gerçekleşen ziyarette Ahmet Mutlu, şirketlerinin faaliyetleri hakkında  Başkan Yanmaz’a bilgiler verdi. Başkan Yanmaz da Mutlu’ya Akçakoca Belediyesi olarak hayata geçirilen ve planlanan projeleri anlatarak görüşlerini aldı.

Uzun yıllardır yapılması beklenen üniversite yolu hakkında da bilgiler veren Yanmaz projenin kısa sürede hayata geçirilmesi konusunda süratle çalıştıklarını belirtti. Ahmet Mutlu ise üniversite yolunun yapımı konusunda Akçakoca Belediyesi’ne destek olacaklarını belirterek, yapımı başlaması halinde bordür taşlarının bir kısmının kendilerinin karşılayacağını ifade etti.

Başkan Yanmaz hem desteklerinden hem de misafirperverliklerinden ötürü Mutlu’ya teşekkür ederken Mutlu da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.