Akçakoca Limanı 15 Eylül’de otomobil festivaline ev sahipliği yapacak. Akçakoca Belediyesi’nin katkılarıyla Düzce Tuning tarafından düzenlenen festivale Türkiye’nin birçok şehrinden araç katılacak.



Klasik araçlar, modifiye araçlar gibi kategorilerde araçların sergileneceği ‘güzellik yarışması’ da düzenlenecek. 15 Eylül sabah saatlerinde başlayıp akşam saatlerine kadar sürecek olan festivalde promosyanlar da dağıtılacak.



Festival hakkında Öncü Haber mikrofonuna konuşan Recep Çakmakçı, büyükşehirlerde bulunan firmaların, büyük ses araçlarıyla katılacaklarını söyledi. Çakmakçı, güzellik yarışmasında oylamayı halkın yapacağını belirtti. Çakmakçı, şu ifadelerde bulundu:

“Otomobil kulübümüz 2007 de kuruldu. O yıldan bu yana irili ufaklı etkinlikler oldu. Gölyaka, Gümüşova, Çilimli’de yapıldı. Bu sene Akçakoca uygun görüldü. Düzce’den güzellik yarışmasına araç katmıyoruz. Mümkün olduğunca dışarıdan gelen araçları katıyoruz.  Bütün halkımızı davet ediyoruz. Ailevi bir ortam oluyor. İnsanlar birbirleriyle kaynaşıyor. Halkımız gelip bize destek olabilirler.”


HABER: M.KADAŞ
GÖRÜNTÜ: C.A.KUŞ