Kurban Bayramı nedeniyle partilerin ve kurumların bayramlaşma programları devam ediyor. MHP Düzce İl Teşkilatı, Kurban Bayramı dolayısıyla parti binasında bayramlaşma gerçekleştirdi.

Programa MHP Düzce İl Teşkilatı'nın yanı sıra Düzce Ülkü Ocakları İl Başkanı Oğuzhan Coşkun, Düzce İl Genel Meclis Başkanı Fazlı Koç, AK Parti Düzce İl Başkanı Hasan Şengüloğlu da katıldı.
Programın açılış konuşmasını yapan MHP Merkez İlçe Başkanı Mesut Sertoğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin mesajını okudu.

Düzce Ülkü Ocakları İl Başkanı Oğuzhan Coşkun, Beyköy Belediye Başkanı Fatih Ocak, Kaynaşlı Belediye Başkanı Eftal Altundal, Gölyaka Belediye Balkanı Muzaffer Coşkun, Cumayeri Belediye Başkanı Mustafa Koloğlu tüm İslam aleminin ve Düzcelilerin bayramının kutlu olmasını ve tüm vatandaşlara huzur, mutluluk getirmesini temenni etti.
“DİĞER BELEDİYELERE ÖRNEKLER”

MHP İl Başkanı İlhami Caboğlu konuşmasında şunları söyledi: “Kurban Bayramınızı kutluyorum. Ülkemiz zor günlerden geçiyoruz. Bunu en asgari seviyede etkilenmemize vesile olan Cumhur İttifakı’na ülkemizi yönetenlere de teşekkür ediyoruz. Yanı başımızda savaşlar oldu. Bir kez bile savaşa girmeden bu süreçten çıkmış olduk. Diğer belediyelere örnek oldukları için teşkilat adına teşekkür ediyoruz. Günümüzde bakıyoruz ana muhalefet düşmüş kendi derdine. Bunun için dedikodudan haramdan uzak durmak lazım. Biz makam gözetmeyiz. Birilerinin maşası olamayız. Gün üstüne çıkmış durumda. Bugün bir arada olmamıza vesile olan Kurban Bayramı’nı kutluyorum. Müslüman kabahatten ders çıkarandır.”

Program sonrası MHP Düzce İl Teşkilatı birbirleriyle tek tek bayramlaştı.
Haber: Tuğba AKSOY
Görüntü: Selçuk AKYOL





