Cedidiye Meydan projesi kapsamında yapımı devam eden inşaatta beton dökümü esnasında kalıp kayması meydana gelmesi sonucu çöme oluştu. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ambulans, itfaiye ve polis ekipleri sev edildi. Olayda bir belediye işçisi hafif şekilde yaralandı. Yaralı, sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı müdahalenin ardından tedbir amaçlı gözetim altına alındı. Düzce Belediyesi konuyla ilgili açıklama yaptı.

Whatsapp Image 2026 05 06 At 12.44.36

Düzce Belediyesi’nden yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

“Cedidiye Kent Estetiği Projesi 2. Etabı inşaatında, B Blok zemin kat döşeme betonu dökümü esnasında kalıp kayması meydana gelmiş; bunun sonucunda yaklaşık 8 metrelik bir bölümde kalıp çökmesi oluşmuştur.

SÜRÜCÜ HAYATINI KAYBETTİ
SÜRÜCÜ HAYATINI KAYBETTİ
İçeriği Görüntüle

Yaşanan olayda bir çalışanımız hafif şekilde yaralanmış olup, gerekli tıbbi müdahale yapılmış ve tedbir amaçlı gözetim altına alınmıştır. Sağlık durumu iyidir.

Olayın nedenlerine ilişkin inceleme ve değerlendirme süreci kurumumuz tarafından titizlikle sürdürülmektedir.

Gerekli tüm teknik ve idari tedbirler alınmakta olup, benzer durumların tekrar yaşanmaması adına süreç yakından takip edilmektedir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”