Temmuz 2020’deki Valiler Kararnamesi’yle göreve gelen Düzce Valisi Cevdet Atay, sahadan ayrılmıyor. Düzce’yi köy köy gezerek vatandaşlarla buluşan Vali Atay’ın son durağı Çilimli ilçesi oldu.

Dünkü programını Çilimli’ye ayıran Vali Atay, ilçede aile ziyaretleri yaparak vatandaşlarla hasbihal etti. Atay daha sonra Kaymakam Onur Şan ve Belediye Başkanı Muhsin Yavuz ile birlikte Mevsimlik Tarım İşçilerinin Çalışma ve Sosyal Hayatlarının İyileştirilmesi Projesi (METİP) kapsamında Topçular Ortaokulu’nda eğitim gören çocukları ziyaret ederek miniklerle yakından ilgilendi.

Ardından Çilimli Belediyesi tarafından yaptırılan Çocuk Oyunları Sokağı’nda incelemelerde bulunan Vali Atay, projeyle ilgili Başkan Yavuz’dan bilgi alarak alanı gezdi.

Sağlık Bakanlığı’nın başlattığı aşı seferberliğine ek olarak il genelinde bir mücadele başlatarak aşının vatandaşların en izbe köylerde bile ayağına götürülmesine öncülük eden Vali Atay daha sonra ilçedeki aşı çalışmalarını takip etti. İlçedeki aşı stantlarından birini ziyaret eden Atay, COVİD-19 aşısı olan vatandaşlara geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Programına esnafları ziyaret edip bol kazançlar dileyerek devam eden Vali Atay, salgına karşı alınan tedbir kararlarına uyulmasının önemini anlattı.

Kadın emeğinin hak ettiği noktaya gelmesi için de çalışmalarını titizlikle sürdüren Atay son olarak ilçede kadın kooperatifleri için tahsis edilecek binada incelemelerde bulundu.

HABER: Mehmet GÜNESEN