Erdemliler Derneği’nin İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü tarafından 2022 yılı proje duyuruları kapsamında müracaat ettiği bir proje daha kabul edildi. Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü tarafından desteklenmesine karar verilen Kuşaklar Buluşuyor Projesi ile toplumun tüm kesimlerine hitap eden sosyal, kültürel, sportif ve çevre çalışmaları içeren bir dizi etkinlikler gerçekleştirilecek.

Erdemliler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Proje Koordinatörü Hasan Karadayı, Düzce Sivil Toplumla İlişkiler İl Müdürlüğü’nde protokolü imzalanan projeyle ilgili açıklamalarda bulundu. Karadayı, “Hamdolsun Allah’a. Bu bizim ulusal bazda desteklenen 7. projemiz. 2012 yılında gerçekleştirdiğimiz ilk projemizden bu yana Erdemliler Derneği olarak İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla ilişkiler Genel Müdürlüğü, Türk Dünyası Kültür Başkenti Ajansı ve Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından desteklenen projelerimizle toplumumuzun kültürel değerlerinden, bağımlılığa, geleneklerden kuşaklar arası iletişime kadar birçok alanda çalışmalar gerçekleştirdik.

7. ulusal projemiz olan “Kuşaklar Buluşuyor“ isimli projemizle toplumumuzun dezavantajlı kesimleri de dahil olmak üzere genç, yetişkin ve büyüklerimizle bir araya gelerek kuşaklar arası iletişimi arttırmayı, çevreden, kültüre, sosyal ve sportif faaliyetlere kadar bir dizi etkinlikler gerçekleştirerek kaliteli ortak zaman geçirmeyi hedefliyoruz. Hepimize hayırlı olsun. Rabbim mahcup etmesin.” dedi.