Çilimli Belediyesi’nin dün akşam Belediye Meydanında düzenlediği iftar programına, Çilimlili vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Kovid-19 salgınında getirilen kısıtlamalar nedeniyle 2 yıldır yapılamayan iftar programına, yaş haddi nedeniyle Edirne Valiliği’nden emekli olan Dursun Ali Şahin, AK Parti İl Başkanı Mustafa Keskin, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Gönül Asuk, Gölyaka Belediye Başkanı Yakup Demircan, Düzce Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Arb. Av. Ali Dilber, Öncü Medya Haber Genel Yayın Yönetmeni Sadullah Ünsal ve binlerce vatandaş katıldı.

"2 Yıl aranın ardından vatandaşlarımızla iftar sofrasında buluşmanın mutluluğunu yaşıyoruz"

Semazen gösterisi ve Kur’an-ı Kerim Tilaveti ile başlayan iftar programının ardından Öncü Haber mikrofonuna konuşan Çilimli Belediye Başkanı Muhsin Yavuz, “Rabbimize hamdolsun. 2 yıldır Korona virüsten dolayı bir araya gelip böyle coşkulu bir iftar yapmamıştık. Çok şükür bu sene nasip oldu. Biliyorsunuz biz pandemi öncesinde de her yıl geleneksel olarak düzenliyorduk. Her şey Çilimli için, her şey Çilimli’liler için.  Böyle bir atmosferi görünce insanın mutlu olmaması mümkün değil. Halkımızı seviyoruz, halkımızda bizi seviyor hamdolsun. Rabbim bize imkân versin daha fazla hizmet edebilelim inşallah. Katılan herkesten Allah razı olsun, şimdiden bayramınız mübarek olsun” dedi.

Şahin: "Düzce'nin geleceği parlak"

Emekli Vali Dursun Ali Şahin ise, “Kadir Gecesinin hemen ertesinde Çilimli Belediye Başkanımız Muhsin Yavuz tarafından böyle bir organizasyon düzenlendi. Ben kendisine teşekkür ediyorum. Böyle mübarek bir günde, Çilimlili vatandaşlarımız ile birlikte iftar açmaktan dolayı çok mutluyum. Ben şunu söylemek istiyorum; Düzce’nin dört bir yanına Organize Sanayiler Kuruluyor. Yani Düzce sanayi de gelişiyor. Bu nedenle Düzce’nin geleceğini parlak görüyorum” diye konuştu.

İftar programı yapılan duaların ardından sona erdi.