Özellikle Üniversitelerin eğitime başlamasının ardından Düzce’de öğrencilerin can ve mal güvenliğine yönelik denetimler artarak devam ediyor. Düzce Valisi Selçuk Aslan ve İl Emniyet Müdürü İbrahim Ergüder öncülüğünde yapılan denetimlerde, değim yerindeyse Düzce Üniversitesi Kampüs bölgesi ile şehir merkezinin işlek bölgelerinde adeta kuş uçurtulmuyor.
Bu akşam saatlerinde Cedidiye Mahallesi İstanbul Caddesinde denetim yapan Düzce İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Trafik Şubesi Büro ekiplerince motosiklet sürücülerine yönelik trafik denetimi gerçekleştirdi. 1 Saat süren denetimlerde 50 motosiklet sürücüsü kontrol edilirken, 30 kasksız ve ehliyetsiz motosiklet sürücüsüne yaklaşık 30 bin TL trafik cezası uygulandı.
Düzce İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada asayiş ve trafik denetimlerinin özellikle şehir merkezinde artarak devam edeceği bildirildi.
HABER: Savaş ARI