Şehrin çehresini değiştirecek olan projeler için Ankara’da destek arayışı devam ediyor.
AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Genel Başkanı ve Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, Düzce Valisi Cevdet Atay, Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü ve Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tuncay Şahin bir dizi temaslarda bulunmak üzere başkente çıkarma yaptı.


SOYLU’DAN VALİLİK DIŞ CEPHE GİYDİRME PROJESİNE DESTEK

İlk olarak İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile bir araya gelen Düzce heyeti Kent Estetiği Projesi’ kapsamında yapılacak olan ‘Düzce Valiliği Cephe Giydirmesi’ çalışmasına yönelik hazırladıkları dosyayı teslim etti.

Düzce Valiliği Cephe Giydirmesi projesine onay ve mali destek sağlama sözü veren Bakan Soylu’ya teşekkür eden Düzce Valisi Cevdet Atay, Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü ve Düzce TSO Başkanı Tuncay Şahin ardından Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’yi ziyaret etti.
SAĞLIK KAMPÜSÜ – KUZEY SPOR KAMPÜSÜ
Başkan Özlü ve beraberindeki heyet,  Bakan Pakdemirli’ye ‘Düzce Sağlık Kampusu’ ve ‘Düzce Kuzey Spor Kampüsü’ projelerini hakkında bilgi verdi. Ayrıca, arazi takası teklifinin yanı sıra 1. OSB’ye yönelik genişleme projesi konusunda Bakan Pakdemirli’den destek talebinde bulunuldu.

BAŞKAN ÖZLÜ’DEN DESTEK TEŞEKKÜRÜ

Her iki Bakanlık ile yapılan görüşmelerin olumlu geçtiğini aktaran Başkan Özlü, Düzce’nin modern bir kent olması için Ankara temaslarının devam edeceğini söyleyerek; “İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu ile Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’yi ziyaretlerimiz oldukça verimli geçti. Kendileri projelerimizi beğenerek bizleri çok sıcak karşıladı. Yapacağımız projelere destek sözü aldık. Ziyaretimize eşlik eden Milletvekilimiz Ayşe Keşir, Valimiz Cevdet Atay ve TSO Başkanımız Tuncay Şahin’e teşekkür ediyorum. Hep birlikte Düzce için çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.