Geçtiğimiz Cuma gününden bu yana İzmir’de meydana gelen depremin acısı yüreklerde yaşanırken, bu kederli günlere yakışmayan görüntü bir kamu kurumundan geldi.

Depremde kaybedilen onlarca can ve enkaz altından kurtarılan depremzedeler nedeniyle Türk halkının acı ve sevinç gözyaşlarını bir arada döktüğü şu günlerde Düzce Belediyesi Kültür İşleri Müdürü Numan Şirin için personelin düzenlediği doğum günü partisi sosyal medyaya yansıyınca tepkilerin odağına yerleşti.

Müdürlerinin doğum gününü Kültür Merkezi’nde pastalı ve müzikli şekilde kutlayan çalışanların eğlenceli halleri “İzmir’den her gün acı haber gelirken bir kamu kurumunda böyle bir kutlama yakışık almadı” dedirtti.

Bir yerde acı, keder ve üzüntü varken, doğum günü için kutlama yapılmasına göz yuman ve pastasını neşe içinde üfleyen Müdür Şirin, bir de teşekkür konuşması yaparak, eğlenceli kutlamadan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Çalışanların canlı yayın olarak an be an paylaştığı yakışıksız kutlama, toplu fotoğraf çekimi ile bir de ölümsüzleştirildi.

İmam Şirin’e yakışmadı

Öte yandan imam kadrosunda yer aldığı Düzce Belediyesi'nde daha önce Mezarlık Müdürlüğü de yapan Şirin'in henüz birkaç gün önce yaşanan deprem afeti ve dini kişiliğine rağmen kendisi için düzenlenen kutlamada eğlenmesi 'Yakışmadı' dedirtti. Belediye personeli arasında lakabının ‘Sümbül Ağa’ olduğu öğrenilen Düzce Belediyesi Kültür İşleri Müdürü Numan Şirin’in doğum günü kutlaması uzun süre hafızalardan silineceği benzemiyor.