Düzce Bahçeşehir 3.Bölge’de temiz havası ve manzaralı konumundan dolayı vatandaşlar tarafından sıklıkla ziyaret edilen parklar gençler tarafından evlenme teklifi amacıyla çokça tercih ediliyor. Evlenme teklifi yapıldıktan ve eğlenceleri sona erdikten sonra park ve oturma alanlarını süs ve konfeti gibi malzemelerle çöplük halinde terk ediyorlar.

Durumdan şikayetçi olan vatandaşlar Öncü Whatsapp İhbar hattına durumu iletti. Yasak öncesi iki-üç günde bir şimdi ise haftada bir evlenme teklifi olduğunu dile getiren vatandaş “ Her gün gençler geliyor süslüyor, evlenme teklifi ediyor. Teklif sonu kızı koluna takan gidiyor, ortalık berbat bir şekilde kalıyor.” diye konuştu.

"YAZIK BUNLARI TEMİZLEYENLER DE İNSAN!"

Gençlerin sürekli park ve oturma alanlarını süsleyip gitmelerine yakınan vatandaş şu ifadelerde bulundu: “Kalıcı konutlarda oturuyorum. Dün gece yine süsleme oldu. Bugün ki halini gelip görseniz siz utanırsınız. Böyle teklif olmaz olsun. Yazık bunları temizleyenler de insan! Her pazartesi sabahı gelip gençlerin pisliğini temizliyor. İçtikleri içeceklerden patlatılan konfetilere kadar çöpleri arkalarında bırakıp gidiyorlar.

Haber: L.Şenel