Düzce’ye, kadınları sağlıklı şekilde güzelleştirmeye odaklanan yeni bir merkez kazandıran Fizyoterapist ve Uzman Estetisyen Nazlı Karaca Bozkurt, yeni işletmesinin açılışını bugün gerçekleştirdi. Kültür Mahallesi Ömer Seyfettin Sokak üzerindeki yeni yerinin açılışını protokol üyeleri, sivil toplum örgütü temsilcileri ve vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleştiren işletme sahibi Nazlı Karaca Bozkurt, konukları ile yakından ilgilenerek, merkezde uygulanacak işlemler hakkında bilgiler verdi.

Düzce’de ‘Sağlıklı güzellik’ misyonuyla yola çıkan Nazlı Karaca Sağlıklı Yaşam ve Güzellik Merkezi’nde cilt bakımından zayıflamaya, mezoterapiden tırnak bakımı ve lazer epilasyona kadar birçok uygulamayla hizmet verilecek.   

“İnsanların hayatına sağlıklı yaşamı empoze etmeye çalışıyoruz”

Öncü Haber ekibine yeni merkezi ve verilecek hizmetler hakkında bilgiler veren Fizyoterapist ve Uzman Estetisyen Nazlı Karaca Bozkurt, şöyle konuştu:

“2.5 yıl önce başlayan serüvenimiz bugün 700 metrekare, 2 katlı, 10 işlem odası ile danışanların hizmetine açılmıştır. İlk günden beri hedefimiz müşteri memnuniyeti odaklı olup kaliteli işlemler ve sonuçlar ortaya çıkartmak. Bizim farkımız nedir, Nazlı Karaca olarak insanlar neden bizi tercih etmelidir? İlk günden beri müşteri memnuniyeti çok önde bizim için ve aynı zamanda cihaz kalitesi. Dünya teknolojisinden cihazlarla hatta Türkiye’de sayılı birçok cihazımızla Düzce’ye ciddi derecede katma değer kattığımızı düşünüyorum bu konuda. Artık insanlar İstanbul Ankara’ya gitmek yerine tercih edebiliyorlar. Çok büyük araştırmalar sonucu ve uluslararası iletişimler sonucu cihazlarımızı Düzce’ye getirdik ve danışanlarımızın hizmetine sunduk.

İlk günden bu yana da güler yüzlü, bilgili estetisyen arkadaşlarımızla birlikte her zaman sorularınızın karşısında güler yüzlü ve hijyenik bir şekilde cevap bulmaya çalıştık. Danışanlarımıza zaten 2 buçuk yıldır var olan bir hizmetimiz vardı. Ama daha aramıza katılan 10 tane yeni cihazımız var. Bunlar lazer epilasyon cilt bakımı iğnesiz mezoterapiler. Zayıflama alanımız çok kuvvetli. Artık tek seansta incelebiliyorsunuz, tek seansta yağlarınızı dondurabiliyorsunuz. Sıkılaşabiliyorsunuz, sadece kadınlarımız değil erkekler içinde bu hizmeti veriyoruz. Şu an da sadece estetik ve güzellik değil artık insanların hayatına sağlıklı yaşamı empoze etmeye çalışıyoruz. Ve bu anlamda birazda fizyoterapist kimliğimin vermiş olduğu fizik tedavi alanlarına yönelmiş oluyoruz. Türkiye’de çok az bulunan fizik tedavi cihazımız bizim aramızda şu an da. Çoğu artık ağrının da çözümü oluyoruz.”

Danışanlarımıza zaten 2 buçuk yıldır var olan bir hizmetimiz vardı. Ama daha aramıza katılan 10 tane yeni cihazımız var. Bunlar lazer epilasyon cilt bakımı iğnesiz mezoterapiler. Zayıflama alanımız çok kuvvetli. Artık tek seansta incelebiliyorsunuz, tek seansta yağlarınızı dondurabiliyorsunuz. Sıkılaşabiliyorsunuz, sadece kadınlarımız değil erkekler içinde bu hizmeti veriyoruz. Şu an da sadece estetik ve güzellik değil artık insanların hayatına sağlıklı yaşamı empoze etmeye çalışıyoruz. Ve bu anlamda birazda fizyoterapist kimliğimin vermiş olduğu fizik tedavi alanlarına yönelmiş oluyoruz.

“Böyle bir yatırımı bir vizyon ve katma değer olarak görüyorum”

Açılışa katılan Berberler ve Kuaförler Esnaf Odası Başkanı Muzaffer Demirel ise böyle yatırımları desteklediğini söylerken, Nazlı Karaca Sağlıklı Yaşam ve Güzellik Merkezi’nin Düzce’ye hayırlı olmasını diledi. Demirel, yaptığı açıklamada, “Düzce’de Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı olarak Düzce’mize böyle bir yatırımı bir vizyon ve katma değer olarak görüyorum. Düzce Berberler ve Kuaförler Esnaf Odası Başkanı olarak şöyle bir yatırım odamızın bir üyesi olarak ben her zaman şunu söylüyorum. Odalarımızda üyelerimizle beraber biz birlik ve beraberlik içinde olma biz büyük bir aile olma yolunda ilerlemek için her daim bu açıdan bakıyorum. Üyelerimiz varsa odalar var diyorum her zaman. Ben Düzce’de böyle bir yatırım böyle bir katma değer böyle bir vizyonlu açılışı Düzce’ye yakışan olarak Nazlı Hanımı Düzce Berberler Kuaförler Esnaf Odası olarak kendisini kutluyorum. Allah hayırlı uğurlu etsin diyorum. İşine âşık olan kalitesiyle kendisini tekrar tebrik ediyorum. Böyle bir camiada olmaktan böyle bir ortamda bulunduğum içinde onur duyuyorum.”