Bu yıl 5. kez düzenlenen Travel EXPO Ankara Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı, 3-6 Mart 2022 tarihlerinde, ATO Congresium Fuar ve Kongre Merkezi’nde, salgın nedeniyle verilen 2 yıllık aranın ardından turizm profesyonellerini ve tatil tüketicilerini ağırlıyor.

Geçtiğimiz yıl ‘2021 Düzce Turizm Yılı’ kapsamında Düzce Valisi Cevdet Atay liderliğinde önemli çalışmalara imza atan Düzce Kültür ve Turizm İl Müdürü Sabahattin Parlak, Travel EXPO Ankara’yı ziyaret ederek seyahat acenteleri ve tur operatörleriyle ikili görüşmeler gerçekleştirdi.

Müdür Parlak, pandemi nedeniyle turizmde yaşanan farklılaşmanın etkisiyle bu yıl ilk kez kamp ve karavan turizmine yönelik alanda da tanıtım yapıldığı fuarda bakir doğasıyla yeni turizm trendlerinin her türlüsüne cevap verebilecek nitelikte olan Düzce’nin turizm potansiyeli hakkında katılımcıları bilgilendirdi.

Düzce’nin tarihi, kültürel ve turistik alanları, alternatif turizm potansiyelleri, turistik rotalar, konaklama tesislerinin kapasitesi ve nitelikleri gibi konular hakkında görüşmelerde bulunan Parlak, sektörün önde gelenlerini kente davet etti.

HABER: Mehmet GÜNESEN