Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı’nın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği Survivor 2021’de final heyecanı başladı. Oyunlarda ortaya koyduğu başarısıyla sezonun başından bu yana rakiplerini tek tek eleyen Düzceli yarışmacı Ayşe Yüksel ile diğer 2 yarışmacı, yarışmanın Dominik’teki kısmını başarıyla tamamlayarak yarı finale kalmıştı.

Yarı finale kalan 3 yarışmacı arasından finale kalacak olan 2’sini belirlemek üzere yapılan Ayşe Yüksel ile diğer yarışmacılar İsmail ve Poyraz arasındaki SMS oylaması stresli anlara sahne oldu. Milyonları ekrana kilitleyen elemede Düzceli vatandaşlar da kentin gururu haline gelen Ayşe’ye destek olmak için binlerce oy kullandı.

DÜZCE’NİN KIZI ÜÇÜNCÜ OLDU

SMS sıralaması sonuçlarıyla İsmail ve Poyraz büyük finale kalırken, Düzce’nin kızı Ayşe Yüksel sezonu üçüncü olarak tamamladı. Oyunlardaki başarısı, düzgün karakteri ve güler yüzü ile tüm Türkiye’nin desteğini alan ve defalarca SMS oylamasından birinci çıkan Düzceli Ayşe, hak ederek aldığı bu dereceyle de tüm Düzce’nin gururu oldu.

Ayşe ve ailesi elendiğini öğrendiği anlarda göz yaşlarına hakim olamazken, çekimlerin yapıldığı alandan Ayşe’ye destek tezahüratları ve alkış sesleri yükseldi.

AYŞE: SONUNA KADAR MÜCADELE ETTİM

O anlarda duygularını kelimelere döken Ayşe Yüksel, “Her şey için teşekkür ederim. Gerçekten büyük bir aile kazandım. Gözüm hiç arkada kalmıyor çünkü ikisi de çok hak eden isimler. Buraya kadar tek kadın olarak geldiğim için çok mutluyum. Sonuçta belki erkeklerde şampiyon olamadım ama kadınlarda şampiyon oldum. Bu bile benim için büyük bir gurur. Elimden geldiğince sonuna kadar mücadele ettim.” dedi.

ILICALI: AYŞE BÜYÜK BİR BAŞARI GÖSTERDİ

Yarışmanın yapımcısı ve sunucu Acun Ilıcalı da , “Ayşe ilk 3’e girme başarısı gösterdi. Finalde olmayacak ama çok büyük bir başarı. Gerçek anlamda bir enerji kaynağısın. Pozitif enerjinle bütün Survivor boyunca hepimizi çok mutlu ettim. Bir kere önce Allah senden razı olsun. İnsanın morali bozukken senin etrafında olmasında fayda var. En karamsar gününde bile insanı gülümsetebiliyorsun. Aşırı derecede kalendersin. İyi kalplisin. Çok iyi özelliklerin var onları şu anda sığdıramayacağım.” diye konuştu.

“DÜZCE’DE ETRAFIMI SARDILAR”

Bir Düzce seyahati sırasında Ayşe’yi destekleyenlerin arabasının etrafını sardığını anlatan Ilıcalı, Düzce’ye de selam gönderdi. Ilıcalı, “Ailen pırıl pırıl. Onları Dominik’te tanıdım. Gerçekten çok güzel bir aileye. Düzce’ye bir arkadaşımı ziyarete itmiştim. O sırada benzinlikte durdum. Etrafımı sardılar. Düzce’ye buradan selamlar. Olduğun yerde de çok sevilen birisin. Ama en önemlisi bence Türk kadınını çok iyi temsil ettin. O gülümsemen umarım hiçbir zaman kaybolmayacak. Çünkü ne yaparsak yapalım kolay kolay kaybettiremedim. Bizi hep güldür. Etrafımızda ol. Ben sana ‘Yeter Ayşe’ diye çok şaka yapıyorum. Ama o enerjini inan özleyeceğim. Sana her zaman kapılarımız açık.” sözleriyle Ayşe’ye yaşamının devamında başarılar diledi.